Stirile din ziua: 24 aprilie 2015

Realizatorul seriei „Romanians are Coming”: Romanii au criticat, britanicii au fost de partea celor din film

Realizatorul seriei „Romanians are Coming”: Romanii au criticat, britanicii au fost de partea celor din film

Controversatul documentar „Romanians Are Coming” nu este neapărat un film despre români, cât, mai ales, un film despre prejudecățile britanicilor. O spune răspicat însuși realizatorul lui, James Bluemel, care admite că titlul este intenționat ales astfel încât să stârnească discuții.

Maria Grapini, acuzata ca face propaganda pro-Putin in PE

Europarlamentarul Cristian Preda susține că Maria Grapini „pune în scenă în forul european o campanie în favoarea acțiunii militare a Rusiei”, prin invitarea la o conferință la Bruxelles a regizorului și actorului Dan Puric. Preda adaugă că Grapini este „cunoscută publicului nostru larg pentru precaritatea educației sale, fiind ignorată cu totul la Bruxelles”.

Cu ochii pe teribilistii de la volan! Camere video in 134 de intersectii

Primăria Timișoara a semnat, în sfârșit, contractul pentru proiectul de management și supraveghere video a traficului din oraș. Acesta va fi încheiat până la sfârșitul anului și prevede, printre altele, monitorizarea video a peste 130 de intersecții. În plus, va deveni funcțională „unda verde”.

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. A. Imbroane (p), orele 9 – 16; Lugoj – str. Timișorii Bl. C1-4, D1-6, Foraj 36 și 37 Aquatim, orele 9 – 16; Săcălaz nr. 684, orele 9 – 16; Șuștra (p), orele 8 – 16; Nădrag (p), Pietroasa Mare (p), Jimbolia –

Top