Stirile din ziua: 2 septembrie 2016

Amendat pentru drifturi cu BMW-ul, in centrul Timisoarei

Amendat pentru drifturi cu BMW-ul, in centrul Timisoarei

A vrut să se dea mare, acum plătește! Un tânăr de 21 de ani a fost prins joi searaă de polițiștii locali, în timp ce își demonstra talentele de șofer pe Bd. Republicii. Drifturile ilegale i-au scos din buzunar o sumă frumușică, deși tupeul ar fi putut sancționat mult mai sever.

S-a trezit! Suciu (PSD) e convins ca Blaga (PNL) a uitat ca reprezinta Timisul

Se apropie alegerile, încep să se trezească parlamentarii! Doi senatori de Timiș se duelează de la distanță în declarații pe tema candidaturii Timișoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană. Până acum, Matei Suciu (PSD) și Vasile Blaga (PNL) n-au prea deschis gura, patru ani, pentru județul care i-a trimis în parlament.

robu si popoviciu

Robu: Poate alegatorii ii iarta „pacatele” lui Alin Popoviciu si nu mai penalizeaza PNL!

Președintele PNL Timiș nu mai e așa sigur că Alin Popoviciu nu trebuie să apară pe lista pentru parlamentare. La începutul lui august era categoric, dar acum Nicolae Robu vrea să știe ce cred alegătorii PNL. În iunie, desemnarea lui Popoviciu drept cap de listă la CJ a lăsat pe dinafară liberalii de la conducerea județului.

Parcarea Modex

Parcari nu prea avem, dar avem aplicatie pentru cautarea unor locuri libere!

Șoferii care caută un loc de parcare în centrul Timișoarei ar putea scăpa de turele care îi scot de minți de fiecare dată. Ei vor putea afla, de pe telefoanele mobile, câte locuri de parcare sunt disponibile și unde sunt acestea. Momentan, sistemul se aplică doar pentru parcarea de la Modex. Între timp, o parcare de mari dimensiune rămâne încă în stadiul de proiect.

Robu nu vrea, dar… vor primarii! Alin Popoviciu, din nou in carti pentru un mandat de deputat

De la „nu trebuie să fie deloc pe listă”, la locul trei sau patru! Alin Popoviciu pare să-și fi păstrat intacte șansele de a câștiga un nou mandat de deputat. Asta, deși președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, spunea că o eventuală candidatură a acestuia s-ar răsfrânge negativ asupra partidului!

Popa nu mai candideaza, Pirtea deschide lista pentru deputati

Listele PNL Timiș pentru alegerile parlamentare vor fi gata doar peste câteva săptămâni, dar un lucru este cert: Dan Popa a anunțat că renunță la candidatură, deși ar fi avut asigurat primul loc pe lista pentru Camera Deputaților. El spune că și-a dat seama că nu va niciodată „om de București” și va rămâne să muncească mai departe la partid.

uvt

Universitatea de Vest are al doilea secretar de stat in Guvernul Ciolos

Nicoleta-Claudia Moldovan, profesor la Facultatea de Economie și Administrarea a Afacerilor a UVT, a fost numită secretar de stat în Ministerul Educației. Ea va avea în portofoliu asigurarea și evaluarea calității atât în învățământul superior, cât și în cel preuniversitar. UVT mai are un secretar de stat, în Ministerul Justiției.

Curs de comunicare institutionala la CCIAT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, vine în sprijinul celor care își desfășoară activitatea într-o instituție publică, dar și a celor care doresc să lucreze în cadrul unei astfel de instituții, și va organiza, în perioada 20-22 septembrie, un curs de comunicare instituțională.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 2 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Iris, nr. 28, Gh. Ranetti nr. 52, 54, 56, Piața Sf. Gheorghe nr. 3, orele 9 – 17; Lugoj – colonia ITL A Bl. 1, 1 vechi, 1A, 1B, 2A, 2B, 3A, 3B, 4A, 4B, 8A, 8B, 8C, 8D, Surduc, Sacoșu

Top