Stirile din ziua: 3 septembrie 2016

Politehnica bate Resita! De fapt, ASU Poli trece de… Snagov

Politehnica bate Resita! De fapt, ASU Poli trece de… Snagov

Prima victorie! ASU Poli și-a trecut în clasament, în dreptul victoriilor, primul succes din actuala stagiune a ligii secunde. A fost o izbândă clară și meritată, chiar mai categorică decât o arată scorul, în fața unei echipe slabe a campionatului, Metalul Reșița… echipa din Snagov!

Medicina Legala ii da dreptate lui Dan Idolu, consilierul local va apela acum la instanta

Directorul Aeroportului Internațional “Traian Vuia” și consilier local PSD a avut dreptate. Dan Idolu a fost tras pe dreapta nejustificat de un echipaj de poliție. El a fost pus să sufle în fiolă, rezultatul fiind de 0,28 mg/l în aerul expirat. Idolu le-a explicat degeaba agenților că nu băuse, ci folosise o apă de gură care conține alcool. Medicina Legală confirmă varianta acestuia.

Primaria, aproape de o intelegere cu maicutele de la Notre Dame, pentru Colegiul Banatean

Negocierile pentru cumpărarea clădirilor în care funcționează Colegiul Național Bănățean s-ar putea finaliza în câteva zile. Primarul Nicolae Robu spune că începutul anului școlar ar putea însemna și încheierea unui contract cu Ordinul Călugărițelor de la Notre Dame. În prezent, municipalitatea plătește o chirie de 15.000 euro/lună pentru CNB.

parcul botanic

Nu ne mai rupem picioarele prin Parcul Botanic! 5 km de alei, asfaltati in jumatate de an / FOTO

În sfârșit! Timișorenii se pot plimba liniștiți pe aleile proaspăt refăcute ale Parcului Botanic. Lucrarea, începută în primăvară, a fost finalizată. Urmează acum să fie instalate și corpuri de iluminat, care, în prezent, lipsesc cu desăvârșite în acest parc ultracentral.

Nicolae Robu si Ionut Nasleu

Desi e „rugat” de Robu sa fie city-manager, Nasleu vrea in guvern

La câteva ore după ce a înjurat golănește un fotoreporter, celebrul consilier al primarului Nicolae Robu, Ionuț Nasleu, și-a făcut apariția triumfală în sediul PNL Timiș. Până să înceapă ședința de partid, Nasleu le-a explicat colegilor liberali care va fi traseul său politico-administrativ în perioada următoare.

Timisoara va avea candva orasel de noapte! Teren de hochei in loc de cluburi, la stadion

Acum avem câteva cartiere în care, la fiecare sfârșit de săptămână, locuitorii au discotecă la ei acasă, deși nu-și doresc asta. Într-un viitor nedefinit am putea avea la Timișoara un… orășel de noapte! Unul care să nu deranjeze vecinii. Primarul Nicolae Robu a explicat de ce trebuie oricum să se mute cluburile din vecinătatea stadionului.

aquatim

Apa rece oprita la Jimbolia

Aquatim anunță că marți, 6 septembrie, între orele 13 și 15,30, se va întrerupe furnizarea apei potabile în Jimbolia, ca urmare a întreruperii energiei electrice la stația de tratare a apei. Enel Distribuție Banat a anunțat lucrări de modernizare a liniilor electrice în intervalul orar menționat. „Recomandăm tuturor clienților, atât casnici, cât și industriali, să

Top