Stirile din ziua: 11 septembrie 2016

Cod galben de furtună în Timiș și Arad

Cod galben de vijelii in Timis

Cod galben de vijelii in Timis

Vremea își face din nou de cap în vestul României. Până la ora 17,30 cel puțin este în vigoare un cod galben de vreme rea imediată, care afectează județele Timiș, inclusiv Lugojul, și Caraș-Severin. UPDATE: A fost emis un nou cod galben, valabil până la ora 18, care afectează inclusiv Timișoara.

Vasile Blaga, catre tinerii liberali: Candidezi, trebuie sa sari cu banul!

PNL își va stabili candidații pentru alegerile parlamentare în aproximativ două săptămâni. Anunțul a fost făcut de președintele Vasile Blaga, la Școala politică a Organizației de Tineret a Partidului Național Liberal. Conform acestuia, pe listele din județe vor fi puțini candidați de la centru, pentru a lăsa loc personalităților locale. Totuși, Blaga mai vrea un mandat de senator în Timiș.

Numele prostilor, scris pe… Cascada Beusnita!

Este unul dintre cele mai frumoase locuri din Banat, dar asta nu-i împiedică pe „turiștii” fără elementarul bun simț să distrugă ce a creat natura. Grupul Ecologic de Colaborare Nera a constatat că unii și-au scris numele în… mușchiul de pe peretele Cascadei Beușnița. În plus, cascada a rămas din nou fără apă.

Cum a ajuns Nicolae robul bugetarilor

Dragi copii, când vă întreabă vreun uncheș ce vreți să vă faceți voi când creșteți mari, iar voi vreți să stați liniștiți, cu ziua fixă de leafă, fără prea multe griji, dar și fără prea mulți bani, nu stresați că vă dă șeful afară când se instalează lenea aia de 45 de ani, atunci spuneți că angajat la stat vreți să deveniți când ajungeți mari.

Parcul Civic intra in santier la anul! Modernizarea va costa aproape 2 milioane de euro

Parcul Civic, situat în spatele Hotelului Continental, își va schimba radical aspectul anul viitor. Consilierii locali au votat, în ultimul plen, documentația de avizare a lucrărilor de intervenție în această zonă. Vom avea o fântână, dar și alei cu dale sau pavate cu lespezi de piatră. Suma, provenită de la bugetul local, depășește 8,1 milioane de lei.

stpt

Robu, despre bezna de pe strazile Timisoarei: Nu facem economie la curent, avem o problema cu distributia

Cartiere întregi din Timișoara stau în beznă cu rândul zile la rând, și nu de ieri, de azi. Primarul Nicolae Robu dezminte însă zvonurile conform cărora penele de curent ar fi fapt consecința unei economii pe care vrea s-o facă municipalitatea. Edilul admite că, momentan, nu are nicio variantă pentru a schimba situația.

Top