Stirile din ziua: 4 septembrie 2016

Azi din barcă, la anul din vaporetto. Robu și-a găsit un nou talent: comentator al Cursei rățuștelor

Azi din barcă, la anul din vaporetto. Robu și-a găsit un nou talent: comentator al Cursei rățuștelor

Precum în fiecare an, punctul maxim de atracție al Festivalului Bega Bulevard a fost Cursa rățuștelor. Pentru ca nu cumva să-i fie ratată prezența la festival, primarul Nicolae Robu a comentat întrecerea dintr-o… barcă, având astfel o bună oportunitate să-i salute pe cei prezenți la eveniment. Mii de timișoreni au preferat să iasă din case

Pe ulitele orasului de cinci stele! Strada Versului inca asteapta asfaltul / FOTO

Trăim într-un oraș de cinci stele, dar nu chiar toți! Există timișoreni care locuiesc pe străzi sparte, pline de gropi sau chiar pe unele care nu au văzut niciodată asfalt, deși suntem în secolul XXI. Pentru toți aceștia există și o pagină specială de Facebook, unde își pot vărsa amarul.

Fatada de la Lenau are sanse minime sa fie refacuta in acest an

Contractul cu Banca de Dezvoltare a Germaniei a expirat, dar asta nu înseamnă că Primăria Timișoara nu are bani să termine lucrările la fațada Liceului Lenau. Totuși, imobilul ultracentral are șanse minime să primească o față nouă în acest an. Clădirea este în același stadiu din toamna anului trecut.

Sfaturile lui Robu pentru cei care nu vor fi pe liste la parlamentare: Nu se termina nimic acum

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, recunoaște voalat că, în acest moment, înainte de stabilirea listelor de candidați pentru parlamentare, atmosfera din partid nu e chiar cea mai bună. Sunt prea mulți oameni și prea puține locuri, iar unii sunt deja nemulțumiți. Robu are mai multe sfaturi pentru supărați.

Se putea si mai bine! Handbalistii de la Poli, debut cu dreptul si in Europa

După un start de vis in campionat, cu victorie la Constanța, SCM Poli Timișoara a învins și în primul meci de acasă, dar în Cupa EHF. Campioana Estoniei, Polva Serviti, nu a fost tocmai un adversar facil, nordicii practicând un joc destul de bun. Poli s-a impus doar cu 26-22. Spunem doar deoarece bănățenii au avut și avans de 7 goluri.

Hai la covrigi! Simigeria Petru s-a redeschis in centrul Timisoarei / FOTO

Cei mai buni covrigi cu sare, mac sau susan, dar și îndrăgiții Covridog, Covricheese sau Covriking pot fi găsiți, din nou, în centrul Timișoarei! Simigeria Petru s-a redeschis, astfel că, dacă aveți poftă să ronțăiți un covrig făcut după o rețetă păstrată de zeci de ani în familie, nu trebuie decât să vă opriți pe strada Alba Iulia, la numărul 2.

Acneea se vindeca, dar cu multa rabdare si un tratament potrivit

Acneea este o boala inflamatorie a foliculului pilosebaceu, deci nu este infecțioasă și nu este „dată” de un stafilococ. Se vindecă, dar cu multă răbdare și, foarte important, tratamentul nu se face după ureche. Fiecare pacient are o schemă personalizată, așa că nu încercați să vă vindecați acneea după sfaturile prietenilor. Apelați întotdeauna la medicul dermatolog.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, având în vedere o notificare transmis de Aquatim S.A., conform cărei duminică, 4 septembrie, între orele 8,30 și 15, sunt planificate lucrări la rețeaua de apă potabilă, va întrerupe furnizarea apei calde de consum la CT Buziaș. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Atomului, Calea Buziașului, Electronicii, Meseriașilor, Metalurgiei, Petroliștilor, Recoltei, Siderurgiei,

Top