Stirile din ziua: 15 septembrie 2016

Timisoara intrerupe sirul victoriilor cu Vasluiul. Poli, invinsa in Moldova

Timisoara intrerupe sirul victoriilor cu Vasluiul. Poli, invinsa in Moldova

După patru victorii la rând în fața Vasluiului, HC SCM Timișoara a înregistrat un eșec în campionat în fața trupei moldave. Meciul disputat de violeți în deplasare a fost foarte strâns, oricine având șansa să se impună. În cele din urmă, oboseala și-a spus cuvântul, și moldovenii s-au impus.

Robu cheama timisorenii in strada: Vreti miting pentru centura pe 24 septembrie?

Centura Timișoarei nu va realizată mai devreme de anii 2022-2023, conform Master Planului General pe Transporturi. În condițiile acestei asumări tardive a Guvernului României, primarul Nicolae Robu a decis să organizeze, în sfârșit, anunțatul miting pentru centură. El propune și o dată și își întreabă prietenii virtuali dacă vor să participe.

CJ Timis face o bretea alternativa Calea Aradului – Sag, prin Sinandrei, Sacalaz si Sanmihai

Dacă tot nu avem centură, măcar o șosea alternativă să fie! CJ Timiș vrea să lege Calea Aradului de Șag printr-o variantă ocolitoare care va trece prin mai multe comune și la care se lucrează deja. Șoseaua va fi destinată doar autoturismelor, nu și traficului greu, dar nu se știe când va fi gata.

Se ascut sabiile in PNL Timis. Groza: „Nu renuntam la locul III pentru Petru Roman”

Primarii PNL din Timiș se ridică din nou împotriva președintelui Nicaole Robu. Ei nu sunt de acord cu oamenii puși de Robu pe liste și solicită vot în partid. Edilii vor locul III la Camera Deputaților pentru Petru Roman din Deta. Un lucru pare cert: Alin Popoviciu e scos din orice schemă. UPDATE: Nicolae Robu nu comentează.

Sunt bani pentru noul camin al UVT, dar nu se stie daca firma constructoare va lucra efectiv

Universitatea de Vest are toţi banii necesari în acest an pentru a înainta cu construcţia la viitorul cămin pe care îl ridică în Complexul Studenţesc, lângă sediul regional al BRD, dar nu ştie dacă… va avea cine să îi cheltuie. Marele pericol este că aceşti bani să nu fie pierduţi, aceasta dacă nu vor fi cheltuiţi până la finalul anului.

Titi Stancu vrea sa deschida lista ALDE Timis pentru Senat

Mare bătălie pe locurile potențial eligibile ale ALDE Timiș. Deși de la nivel național s-a anunțat, acum câteva săptămâni, că Petru Ehegartner va fi susținut pentru prima poziție la Senat, acum, locul este vizat de Traian Stancu, actual vicepreședinte al CJ Timiș. Ehegartner își va depune candidatura chiar joi, în ultima zi.

Universitatea de Vest Timisoara bate un cui pentru Cumintenia Pamantului / FOTO

Programul naţional de donare de bani pentru obţinerea sumelor necesare pentru cumpărarea statuii lui Brâncuşi, „Cuminţenia pământului”, primeşte sprijin şi din partea Universităţii de Vest Timişoara. Aceasta nu va trimite direct bani în cont, ci a ales o metodă inedită de a susţine proiectul naţional.

Afacerile lui Dorin Epure, evacuate silit din Bastionul Theresia

CJ Timiș a început, joi dimineață, evacuarea firmei Elaine SRL, deținută de controversatul omul de afaceri Dorin Epure, din spațiile comerciale deținute în Bastionul Theresia: clubul Zambara, cafeneaua Cafe de Paris și restaurantul Cheers. Procedura se desfășoară sub supravegherea unui executor. După eliberare, spațiile vor fi scoase la licitație. Firma lui Epure vrea să se prezinte și la noua licitație.

Gratis cu tramvaiul turistic si foarte multa pedalare: Saptamana Mobilitatii la Timisoara / PROGRAM

Timișorenii sunt invitați să descopere beneficiile folosirii mijloacelor de transport alternative, care pot înlocui mașinile personale. Vorbim despre biciclete, role sau trotineta, dar și mersul pe jos. Primăria marchează și în acest an „Săptămâna mobilității”.

Teatrul Merlin, multipremiat din nou la un festival, cu „Tinerete fara batranete”

Unul dintre cele mai notabile spectacole ale Teatrului pentru Copii „Merlin” continuă să adune premii peste premii! Este vorba despre „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, care, de această dată, și-a luat partea leului la Pitești, la a șasea ediție a Festivalul pentru copii „Așchiuță”.

Curs de formator la CCIAT

Furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică. CCIAT, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, organizează o nouă serie a cursului acreditat de formator (cod COR 242401).

aquatim

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel, joi, 15 septembrie, între orele 9 și17, va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor la PT 84. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor A. Ipătescu, Actorilor, Calea Șagului, Cucului, Curcubeului, Dâmbovița, Fructelor, Frunzei, Grădinii, Intrarea Clopotului, Leonard, Vegetație și Verdi.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi, 15 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Cucului nr .1, Stuparilor, Acad. P. Negulescu, Intrarea Cocoșului, Demetriade (p), Foișor, Albinelor (p), Dr. Koch, Olanda (p), orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. I-IV, Giarmata – zona str. Caprei, Principală (p), str .Morii nr. 868, orele 9 –

Top