Stirile din ziua: 12 septembrie 2016

Grup de protest pe Facebook, pentru a cere constructia centurii de ocolire a Timisoarei

Grup de protest pe Facebook, pentru a cere constructia centurii de ocolire a Timisoarei

Reţeaua virtuală Facebook a devenit loc de protest pentru cei nemulţumiţi de lipsa unei centuri de ocolire a Timişoarei. Oamenii au creat un grup intitulat „Vrem centură pentru Timişoara”. Iniţiatorii acţiunii speră să atragă cât mai mulţi utilizatori, pentru a forma o opinie coerentă şi a putea protesta împotriva interesului guvernanţilor pentru acest proiect rutier.

Dosarul terasei de la Muzeul Satului a ajuns oficial pe mana procurorilor

Polițiștii au terminat instrumentarea dosarului privind terasa ilegală de la Muzeul Satului, iar cazul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Procurorii au trimis o adresă către CJ Timiș, prin care comunică preluarea dosarului și continuarea cercetării penale.

Inceput de an scolar cu protest si parinti suparati, la Generala 16

Debut de an școlar cu scandal la Școala Generală 16. Unii părinți ai elevilor din clasa pregătitoare, respectiv clasa a patra, au protestat, nemulțumiți că micuții au fost mutați la Liceul Energetic. Conducerea școlii spune că mutarea a fost necesară pentru ca toate cursurile să se țină doar dimineața.

Promisiune de inceput de an scolar: Colegiul Banatean va fi al primariei pana la sfarsitul lui 2016

Clădirile în care funcționează Colegiul Național Bănățean vor fi cumpărate de primăria până la finele lui 2016. E ultima promisiune a primarului Nicolae Robu, care spune că negocierile cu Ordinul Călugărițelor de Notre Dame sunt aproape finalizate. Municipalitatea încearcă de trei ani să achiziționeze campusul.

Mare petrecere mare, in Parcul Rozelor! Incepe Ruga Timisoarei /PROGRAM

Toată lumea, cu mic, cu mare, este invitată, la sfârșitul săptămânii, la Ruga Timișoarei. Evenimentul este organizat de CL și primărie și va avea loc, ca de obicei, în Parcul Rozelor. Pe scena Teatrului de Vară vor urca zeci de artiști, iar strada Alexandru Borza va fi închisă pentru traficul de mașini.

Magazinul Lidl din Lipovei, inchis doua zile

Concernul Lidl continuă reamenajarea magazinelor pe care le deține în Timișoara. După magazinul din Calea Martirilor, modernizat în iulie, urmează cel din Ion Ionescu de la Brad. După redeschidere, clienții vor avea parte de tot felul de reduceri. Lidl va deschide, nu peste multă vreme, alte două magazine în zona Timișoarei.

fara apa

Presiune scazuta in Sanmihaiu Roman si Utvin

Aquatim anunță că în perioada 12–18 septembrie, între orele 9 și 17, se fac spălări ale rețelelor de distribuție a apei potabile din Sânmihaiu Român și Utvin. Ca urmare, presiunea de furnizare a apei va fi scăzută. „Este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere,

aquatim

Apa rece oprita la Hitias si Racovita

Aquatim anunță că luni, 12 septembrie, între orele 8,30 și 18, va întrerupe furnizarea apei potabile în Hitiaș și Racovița, din cauza întreruperii energiei electrice la stația de tratare din Hitiaș. „Recomandăm clienților să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă adecvate, care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată. La reluarea alimentării

Intreruperi de curent

Enel a programat luni, 12 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Hebe (p), Lev Tolstoi (p), Gh. Ranetti (p), Snagov (p), orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. III și IV, Giarmata – zona str. Noua (p), Bătrână (p), Caprei, Izvorului (p), Șag – str. IV, nr. 12 ,SP Hitiaș –

Top