Stirile din ziua: 10 septembrie 2016

Ionut Popa, dupa infrangerea de la Voluntari: I-as da afara pe jucatori, dar nu am pe cine sa aduc in loc!

Ionut Popa, dupa infrangerea de la Voluntari: I-as da afara pe jucatori, dar nu am pe cine sa aduc in loc!

ACS Poli a plecat înfrântă sâmbătă, de la Voluntari, unde echipa lui Florin Marin, fostul antrenor al bănăţenilor, şi-a adjudecat toate cele trei puncte. Pedro Henrique a revenit cu gol, dar asta n-a fost de ajuns. Florin Marin este la a doua victorie în faţa fostei sale echipe. După ce a fost destituit, în sezonul

Calificare fara mari emotii pentru Poli. Handbalistii sunt in turul doi al Cupei EHF

Nu au făcut deplasarea de pomană. După +4 în tur, handbaliştii de la Poli s-au deplasat în Ţările Baltice pentru a juca returul cu campioana Estoniei, Polva Serviti, din turul 1 al Cupei EHF. Debutul partidei a fost echilibrat, 3-3, apoi balticii au pus presiune pentru 6-4! A fost momentul de transformare al bănăţenilor, care

Festival de eseuri la Iasi si Timisoara trece pe primul loc in Superliga, chiar in ultima etapa a turului

Timişoara Saracens a continuat să facă spectacol în Superliga de rugby, predând o lectie şi la Iaşi. De această dată a fost vorba doar de o lecţie ofensivă, pentru că în defensivă – punctul forte în meciurile cu greii campionatului, lucrurile nu au stat atât de bine. Campionii au bătut pe Poli Iasi, surpriza plăcută

Sieranevada, in proiectie de gala la Timisoara, cu actorii din rolurile principale

A deschis competiția oficială a celei de-a 69-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes și deschide și sezonul de toamnă al premierelor cinematografice românești. Cel mai nou lungmetraj semnat de regizorul Cristi Puiu, „Sieranevada”, va putea fi văzut și la Timișoara într-o proiecție de gală.

Hai la turnir! In curtea Bastionului Theresia se scrie din nou o poveste

Istoria se rescrie și la început de septembrie la Timișoara. A doua parte a spectacolului „Frăția Corbilor – Ziua Turnirului” e programată tot în curtea Bastionului Theresia, chiar în prima zi de școală. Vor fi, din nou, teatru medieval, dansuri și muzică live cu Peregrinii și Hrafnabroethr.

Continua ridicarea de rable de pe strazi! Peste 1.000 de masini abandonate numarate de la inceputul anului

Polițiștii locali susțin că, din luna martie, de pe străzile din Timișoara au dispărut peste 400 de mașini abandonate. Numărul rablelor este însă mai mare, dar legea nu le permite ridicarea mașinilor decât la finalizarea unei proceduri extrem de complicate. Timișorenii sunt rugați să anunțe în continuare dacă văd mașini lăsate cu zilele pe străzi.

Nicio sansa in fata polistului Pelici! ASU pierde clar la Mioveni

Nici a treia oară n-a fost cu noroc în deplasare. După 0-0 la Vâlcea și 1-4 la Braila, Politehnica a pierdut și partida de la Mioveni. Doar încurajările fanilor inimoși, care au fost prezenți în număr mare și în această deplasare, nu au fost destule ca echipa violetă să se întoarcă măcar cu un punct din judetul Argeș.

Cum sa fii ipocrit in trei ore: Bordeasu (ALDE) a criticat CL, apoi n-a venit la plen!

Consilierul local ALDE Ilare Bordeașu este, probabil, un bun profesor universitar. Ca ales local însă, a reușit să întreacă orice limită a ipocriziei. După ce a votat deja contra lui însuși, a mai marcat o „performanță”. În decurs de nici trei ore, a criticat, la partid, felul în care funcționează CL, iar apoi… n-a venit la plen!

A mai venit o Armonie! Nu va fi receptionata daca nu e totul in regula / FOTO

La Timișoara a ajuns, în sfârșit, după mai bine de un an, încă un tramvai reabilitat. Imaginile au fost postate pe forumul RATT, iar oamenii reclamă aspectul garniturii, despre care spun că are și elemente de… câțiva lei. Primarul Nicolae Robu afirmă că tramvaiul nu va fi recepționat, dacă nu corespunde standardelor. În zilele următoare va mai veni încă unul.

De luni, liber pe Take Ionescu! Teoretic, nu se va mai merge bara la bara

Ultima săptămână a fost un adevărat coșmar pentru șoferii care au avut treabă în zona Take Ionescu – Bărnuțiu. Din cauza lucrărilor de asfaltare, traficul a fost infernal și, în anumite momente, a fost blocat total. Primăria promite că de luni șoseaua va fi gata integral.

Medic din Timisoara: In Romania, oamenii vor ajunge sa moara pe strada, rugandu-se de un doctor

La Timișoara un pacient i-a dat patru monede de 50 de bani, ca să-și ia o cafea. La Karlsruhe i s-a oferit un post de adjunct de șef de secție, plătit cu 10.000 euro pe lună. Două extreme între care s-a derulat cariera chirurgului maxilo-facial Șerban Roșu. A renunțat acum la jobul de la stat și a intrat în politică, în ideea că va schimba ceva în sistemul sanitar.

Robu despre Blaga: N-ai cum sa fii presedinte de partid si sa colinzi si colegiul in care ai fost ales!

Nu poate spune ce a făcut exact pentru Timiș, în aproape patru ani de mandat de senator, dar Nicolae Robu nu crede că plasarea lui Vasile Blaga în fruntea listei pentru senat va aduce mai puține voturi pentru PNL. Președintelui partidului, spune Robu, nu i se poate reproșa faptul că nu a trecut mai des prin județ.

Top