Stirile din ziua: 8 septembrie 2016

Ehegartner candideaza din nou: Sunt in relatii corecte cu colegii

Ehegartner candideaza din nou: Sunt in relatii corecte cu colegii

Absent în ultimele luni din activitatea ALDE Timiș, din cauza unor probleme de familie, senatorul Petru Ehegartner a anunțat oficial că va candida pentru un nou mandat. El nu a putut însă preciza dacă va ocupa primul loc pe lista partidului, în condițiile în care filiala a dat semne că l-ar susține pe Traian Stancu, actual vicepreședinte al CJ.

65 ani de la deportarea aromanilor din Banat: caravana de aducere aminte

Calvarul prin care au trecut, în 1951, aromânii din Banat, deportați în Bărăgan, va fi readus în memoria colectivă printr-o caravană simbolică. Sâmbătă, o parte din urmașii celor deportați se vor întoarce în localitățile din care, în acel septembrie întunecat, peste 3.000 de oameni au fost nevoiți să-și părăsească locuințele.Calvarul prin care au trecut, în 1951, aromânii din Banat, deportați în Bărăgan, va fi readus în memoria colectivă printr-o caravană simbolică. Sâmbătă, o parte din urmașii celor deportați se vor întoarce în localitățile din care, în acel septembrie întunecat, peste 3.000 de aromâni au fost nevoiți să-și părăsească locuințele.

Licitatia Publica Deschisa

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu destinat activitatii de “Comercializare bauturi racoritoare, snacks-uri, tigari si accesorii, cadouri, cosmetic de uz personal, jucarii/bomboane pentru copii, accesorii media” in incinta AEROGARII AIT TV (Terminalul plecari interne) Licitatia va avea

Dezastru la autostrada: nu vom merge prea curand pe drumul rapid pana la Deva, dar vom avea 15 kilometri in plus / FOTO

Promisiunile de deschidere a celor trei loturi aflate în construcţie pe şantierul autostrăzii Lugoj – Deva în cursul anului 2016 nu vor deveni realitate, stadiul fizic al lucrărilor fiind extrem de scăzut. Aceasta, mai ales din cauza lipsei de documentaţii aferente autorizaţiilor de mediu sau de construcţie, dar şi a celebrelor „ecoducte pentru urşi”.

Cine-i citeste lui Ciolos scrisorile deschise „trimise” de Robu?

Toamna lui 2012. USL câștigă alegerile. Dictatorii Boc și Ungureanu au plecat de la guvernare și lasă loc alianței liberal-socialiste. Filmul se rupe de realitatea în care Crin Antonescu trebuia să candideze la președinția României, iar Victor Ponta să ocupe funcția de premier.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi, 8 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Luceafărul, nr. 5, orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. I-III, Giarmata – zona str. Gării, Pobeda (p), Satchinez – str. Bujorilor nr. 34, Lugoj – str. Mocioni (p), Bucegi (p), Cuza Vodă, SC Julia, Cinema B Logos, orele 9

Top