Stirile din ziua: 18 septembrie 2016

Steaua nu a stralucit in fata lui ACS Poli, dar a facut destul pentru a lua 3 puncte

Steaua nu a stralucit in fata lui ACS Poli, dar a facut destul pentru a lua 3 puncte

Neimpresionant… Au venit, au câştigat, dar nu au impresionat! Probabil în fotbalul autohton nici nu trebuie să excelezi la acest domeniu, deoarece sportul rege de la noi s-a plafonat rău.

fântâni

Nesimtire fara margini: La Ruga Timisoarei, fara cismea in Parcul Rozelor!

Timișorenii s-au adunat, la acest sfârșit de săptămână, cu mic, cu mare, în Parcul Rozelor, la rugă. Joc, mititei și grătare – toate „ingredientele” pentru două zile de veselie. Ce faci însă când singura fântână publică din zonă e stricată și, de două zile, nu vine nimeni s-o repare? Asta, deși există o firmă care are cu Primăria Timișoara un contract de peste 700.000 de euro!

Zbori de la Timisoara la Weeze si ti se deschide o intreaga lume! Vacanta intre Germania si Olanda / FOTO

La doar două ore de zbor de Timișoara se află una dintre cele mai frumoase zone ale Europei. Dacă despicăm firul în patru, sunt chiar două astfel de regiuni, una mai atractivă ca alta. Vorbim despre Renania de Nord – Westfalia, în Germania, și zona orașului Nijmegen, în Olanda. Găsiți aici și distracție, și cumpărături, dar și unul dintre cele mai căutate locuri de pelerinaj din Europa.

Viitorul city manager nu va avea nevoie de experienta! Robu explica: Ma bazez pe tineri

Ca să fii al doilea administrator public din istoria Timișoarei nu trebuie să ai niciun pic de experiență! Asta, dacă proiectul propus de Executivul primăriei va trece de plenul de marți. Conform acestuia, viitorul city manager nu trebuie decât să fie absolvent de facultate, nu contează de care, și să știe două limbi străine! Primarul Nicolae Robu susține că nu va fi un concurs cu dedicație.

Timisoara sarbatoreste Capitala Culturala! Cu IPR, Cargo, Phaser si Teo Milea!

Vom fi Capitală Culturală Europeană în 2021, la finele unei competiții în care am învins Clujul, Bucureștiul și Baia Mare. Timișoara sărbătorește acum această victorie muncită, pe care puțini o vedeau posibilă. Cu mic, cu mare, suntem așteptați duminică după-amiază, în Piața Victoriei, la un concert cu Implant pentru Refuz, Cargo, Phaser și Teo Milea!

Top