Stirile din ziua: 25 septembrie 2016

Nu s-au dezmintit! Duelul codaselor: un meci slab castigat de Tg. Mures, ACS Poli ramane datoare

Nu s-au dezmintit! Duelul codaselor: un meci slab castigat de Tg. Mures, ACS Poli ramane datoare

Nimic nou nici de această dată. Doar o minune a reuşit ACS Poli în acest sezon, o victorie mare cu Craiova, în rest două remize şi multe înfrângeri. De fapt s-a văzut şi duminică: oricine vrea să bată cu adevărat echipa Timişoarei reuşeşte.

Trei Armonii, in probe la Timisoara! Nu se stie de cand vor circula in regim normal

Până la sfârșitul anului am putea avea cel puțin cinci tramvaie reabilitate care să circule pe liniile din Timișoara. Trei garnituri sunt în probe și s-ar putea adăuga celor două care sunt deja pe traseu, iar alte trei ar trebui să ajungă în orașul de pe Bega în următoarele trei luni.

Ca sa stie cum sa imparta banii la anul, primaria face inventarul la proiecte culturale

Ca să nu mai fie nemulțumiri atât de mari, iar evenimente importante să rămână fără bani sau cu alocări bugetare insignifiante, Primăria Timișoara vrea să facă o preselecție de proiecte culturale pentru anul viitor. Banii vor putea fi alocați abia după ce va fi întocmit bugetul, dar măcar se va ști cam de ce este nevoie.

Studentii liberali din Timis au un nou presedinte

Organizația de studenți a PNL Timiș intră în noul an universitar cu o conducere nouă. Funcția de președinte, momentan interimar, îi revine lui Ciprian Trocan, în vârstă de 22 de ani, student la Universitatea Politehnică. Acesta îi urmează lui Eugen Grigoroiu, care a deținut șefia organizației studențești timp de trei ani.

Mesajul lui Robu pentru Bucuresti: timisorenii nu vor centura!

Primarul Nicolae Robu s-a încăpățânat să organizeze mitingul pentru centura Timișoarei și a dat-o în bară rău de tot. La adunarea organizată în Piața Operei s-au strâns în jur de 200 de persoane, care puteau la fel de bine să se mitingească într-una din încăperile din sediul PNL Timiș. Și ar fi fost mai bine.

Aproape liber la… patinaj! Patinoarul din Parcul Copiilor va fi receptionat in cateva zile

În sfârșit! După „lupte seculare”, care au durat șapte luni, patinoarul all-season din Parcul Copiilor este aproape gata. El ar putea fi recepționat chiar săptămâna viitoare. Primarul Nicolae Robu spune că patinoare similare ar putea fi construite și în alte cartiere, dacă se va dovedi că soluția aleasă este atât de bună precum i s-a spus.

Top