Stirile din ziua: 24 septembrie 2016

Galop de sanatate pentru campioni. Timisoara Saracens trece la pas si de U Cluj

După 52-3 pe terenul lui Dinamo, a urmat un nou scor fluviu pentru campioana României la rugby! A fost 69-7 cu Universitatea Cluj în etapa a doua a Cupei Regelui, competiţie câştigată de bănăţeni în sezonul trecut. A fost un spectacol cu public oferit de bănăţeni, care au predat din nou o lecţie ofensivă.

Timisoara vrea centura, dar… nu sambata dimineata! / FOTO

Puțini timișoreni au răspuns, sâmbătă dimineață, apelului la mitingul în favoarea șoselei de centură. Nici măcar pancartele pregătite de unul dintre protestatari n-au fost împărțite chiar toate… Primarul Nicolae Robu nu e mulțumit de numărul celor care au ieșit din case, spune că scuzele sunt firave, dar cere, în continuare, guvernului să finanțeze de la bugetul de stat construcția variantei ocolitoare a Timișoarei.

Nicolae Robu si Alin Popoviciu

Robu, despre Popoviciu: Nimeni nu trebuie sa fie taxat toata viata pentru anumite scapari

Alin Popoviciu are toate șansele să intre din nou în parlament, dar nu acum. Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, spune că deputatul este un om muncitor, care a înțeles să nu facă rău partidului și a decis să renunțe la o nouă candidatură. Acum, Popoviciu se ocupă să-și dreagă imaginea.

Copiii de la Generala 16 mutati la Energetic ar putea invata dupa amiaza! Inca se cauta solutii

Situația copiilor de la Școala nr. 16 din Timișoara, mutați la Liceul Energetic de pe strada Lorena, pentru a face ore doar de dimineață, rămâne complicată. Unii părinți au protestat în prima zi de școală, iar după discuțiile cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ), se caută, până miercuri, soluții.

Buna seara, prieteni! Cu Iris si Felicia Filip, in Piata Victoriei / FOTO

Timișorenii au sărbătorit, din nou, câștigarea titlului de Capitală Europeană a Culturii, în prima competiție de acest gen organizată în România. A fost un superconcert cu Iris și soprana Felicia Filip, alături de care au cântat, înfruntând gradele puține din termometre, rockeri de toate vârstele.

Top