Robu, invitat la Bucuresti pe motiv de centura! E pentru prima dată

La mai bine de patru ani de când a preluat mandatul de primar al Timișoarei, Nicolae Robu va avea în fine prima întâlnire la București pe marginea Centurii de ocolire a orașului. El a fost invitat în acest sens de către șeful CNAIR, Cătălin Homor.

Discuțiile vor avea loc vineri la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), primarul Nicolae Robu urmând să fie însoțit de Horațiu Simion, directorul Regionalei de Drumuri Timișoara.

“Mâine voi fi la București. Merg la invitația directorului general al CNAIR, în urma unei scrisori pe care eu i-am trimis-o. Am primit un răspuns în care dânsul spune că, urmare a corespondenței, mă invită la o întâlnire comună având în vedere stadiul de pregătire și calendarul de realizare a Centurii Sud. Vom avea discuții aplicate, concrete și pe pe prevderile din Masterplan unde am sesizat unele inadvertențe. Sunt convins că vom începe lucrul în 2017 la Centura Timișoarei”, s-a declarat Robu optimist.

El a adăugat că este pentru prima dată când discută la București cu factori decidenți despre centură. Robu crede că acest lucru a fost posibil datorită apropierii dintre PNL și premierul Dacian Cioloș.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

anteconbega a spus: (octombrie 27th, 2016 at 13:41 )

1-0 pentru Robu în meciul cu Grindeanu. O partidă interesantă. Cu ce va egala Grindi? În afară de înfricoşătoarea organigramă de care li se rupe celor din CJT!

anghel a spus: (octombrie 27th, 2016 at 14:28 )

dar cand s-a discutat despre masterplanul pt centura, de ce nu a fost nimeni din primarie sa-si dea cu parerea ? acuma s-a aprins si robu asta in prag de alegeri sa mearga la bucuresti. ce mascarici

george a spus: (octombrie 27th, 2016 at 14:40 )

@anteconbega
Daca mergi pe psihologie inversa atunci jos palaria. Daca insa esti unul din aia care nu apar in poza fiindca nivelul gurii este in dreptul dosului marelui primar, atunci ai pierdut o foarte buna ocazie sa taci.

tmx a spus: (octombrie 27th, 2016 at 14:58 )

Este o vorba din batrani ; Intri bou si iesi vaca !
C-am asta o sa primeasca ,,dementul ” de la ciolos si partid …..Salutare !

SAGHJ a spus: (octombrie 27th, 2016 at 15:07 )

Sa vedem si in practica. Dar, pana la urma, e un prim semnal. Crapa pipota in pesedei. Si nu inteleg de ce. Ei vor sa ramana Timisoara fara centura. Pentru ca asa va ramane dacca o sa avem guvern PSD.

s.c. a spus: (octombrie 27th, 2016 at 15:09 )

Ia uite cum ies pesedii instruiti sa sara la gatul concurentei pe net. Bravo, cacanarilor, sinteti cei mai tari cand vine vorba despre denigrari. Veniti cu solutii daca va dati asa de rotunzi si daca nu aveti asa ceva, lasati-ne orasul in pace.

tmx a spus: (octombrie 27th, 2016 at 15:42 )

s.c ! nu sare nimeni la gatul nimanui . daca ai observat orasul cat de iluminat este , drag mie cand va vad ffff. calmi in trafic hahahaha . iar de cand v-ati infratiti cu pdl -ul , tare imi place vocabularul vostru . halal pnlisti !!!!!!!!!!!!!!
p.s ; ce ati putut sa invati ceva bun d’alde avanitele care va conduc ; bihoreni , mitici , moldoveni , olteni , hoti , curve … uitati-va pe listele voastre .

anteconbega a spus: (octombrie 27th, 2016 at 16:22 )

George, nu fii bolşevic, rămâi cic. Auzi, psihologie inversa! Jorj, eşti mai moale decât Lorand Soares-Szasz!

@tmx a spus: (octombrie 27th, 2016 at 17:05 )

Aroganta o sa va manance ca si in 2014. Poate ati uitat cum destupati sampaniile pentru victoria lui Ponta cu o luna inainte de alegeri. Dar cineva v-a sanctionat. Ala e alegatorul, acelasi care v-a dat mereu peste pliscuri.

tmx a spus: (octombrie 27th, 2016 at 18:12 )

Cat de tampit poti fi sc…. nu aroganta ci serviciile au facut in asa fel sa castige klosii cel far de ghinion . Asa cum au omorat tinerii de la colectiv ca sa-si puna piticul si anagramatul de julien.In fond voi nu ati castigat nimic , ba ! Prostie cat se poate

tmx a spus: (octombrie 27th, 2016 at 20:02 )

Stire de ultima ora ! Vizita dementului la bukale sa amanat pina la noi ordine . Ce iti spuneam s.c – .BAIETEL TAMPITZEL …..chestia aia cu intri bou si iesi vaca i se potriveste de minune catranitului ! Iaca-ta ca iarasi si iarasi am avut dreptate.Apropo de alegeri , cred ca stii ca majoritatea consiliilor judetene sunt PSD asa cum si primariile din tara si asa cum vor fi si parlamentarele HAHAHAHA ..,,,

@tmx a spus: (octombrie 27th, 2016 at 23:45 )

la tine vorba din „popor” s-a inversat: tu intri vaca si iesi bou.

Marinarul de pe Bega a spus: (octombrie 28th, 2016 at 08:27 )

Centura a fost deja terminata de psd, ca doar e promisa din 2008,cu Intermodalul de la Remetea e 3-0,iar cu Spitalul de copii e deja 6-0,iar acum Robu marcheaza „golul de onoare” : 6-1 !

drucker a spus: (octombrie 28th, 2016 at 08:31 )

Clasa politica din Timis , o adunatura de curve penale care stau capra in fata sefilor de partid din buCUResti , pt a se regasi pe listele electorale .
Centuri , spitale ,sali de sport si stadioane se fac la Craiova si Tg Jiu pt ca voi nu cereti nimic pt comunitatea care v-a desemnat sa-i reprezinte interesele in parlament .

Cat despre postacii de partid de pe aici ,PNL ,PSD,PDL ,PMP, etc , sa v-a dam UE la toti.

Fain! a spus: (octombrie 28th, 2016 at 09:05 )

Cum se spunea in Armata? „La loc comanda!”, parca. 😉 Rubuleanului i-a fost anulata chemarea la Bucuresti, pentru ca era vorba de o neintelegere: nu era vorba de Timisoara, ca de obicei. Tineti minte la mine: ANUL 2030 ESTE LIMITA CEA MAI OPTIMISTA PENTRU CENTURA ORASULUI!

Deki! a spus: (octombrie 28th, 2016 at 09:19 )

Daca are sange in instalatie, sa mearga Robu peste ei la Bucuresti si neinvitat. Sa-i ia la shtanga pe toti aia din minister, in numele a aproximativ 300.000 de timisoreni si alti atatia timiseni. Dar n-are! E slab, doar vorbele sunt de el.

@Marinarul de pe Bega a spus: (octombrie 28th, 2016 at 09:31 )

Bine ar fi să-l marcheze, dar teamă mii că doar se preface că marchează 🙁

Lee a spus: (octombrie 28th, 2016 at 09:40 )

Ne mândrim tare cu primul oraș luminat public…. și în fiecare seară pe Mihai Viteazu și pe alte străzi e beznă… iar intersecția de la hotel Continental dimineața nu funcționează… și marele primar, care nu e în stare să rezolve probleme mici, crede că ne va turna centură. Bine ar fi, dup[ care să se mute primăria acolo, ca să producă și ei ceva pentru orașul nost’!

george a spus: (octombrie 28th, 2016 at 12:04 )

@anteconbega
…nu am veleitati bolsevice, poate putin mensevice… daca ai iesi din lumea ta, ce pare a fi multinationalo-chic-trendo-pupamaimarii-dedreaptacaastasepoarta, si ai pasi in lumea reala, ai avea alte comentarii. Am crezut initial ca incerci sa creezi o competitie, benefica orasului, intre cei doi insa acum imi dau seama ca esti doar un propagandist politic. Pacat. Macar spune-mi daca o faci din idealism sau pragmatism? Sau pe intelesul tau: crezi sincer in Robu sau esti platit sa il ridici in slavi pe forumuri?:)) Din pacate pentru noi, Robu e un mare fassss. Primaria e condusa din cate vad si stiu eu de viceprimarul Diaconu care ma intreb cat va mai rezista… Ma doare’n basca de ce puncteaza Robu politic (nici macar nu mi se pare ca puncteaza)-as prefera sa nu puncteze politic si sa ne imbunatateasca viata de zi cu zi. Acelasi lucru il astept si de la Grindeanu. Mai pragmatic: de la Robu astept sa circul decent cu masina prin Timisoara, si sa am parcari in zona centrala, si sa beneficiez de servicii medicale de calitate si educationale pentru copil. De la Grindeanu astept dezvoltarea infrastructurii rutiere a judetului, a infrastructurii de apa-canal in comunele limitrofe orasului si cresterea numarului si calitatii obiectivelor turistice din judet. Asta astept pe termen scurt, adica in mandatul curent.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Top