Stirile din ziua: 1 ianuarie 2016

Teatrul National se tine de recorduri: 50.000 de spectatori pe jumatate de stagiune

Teatrul National se tine de recorduri: 50.000 de spectatori pe jumatate de stagiune

Timișorenii se dau în vânt după teatru. Asta arată cifrele primei jumătăți a stagiunii Teatrului Națională, conform cărora 50.000 de spectatori au trecut pragul celor trei săli de spectacol. Au fost multe premiere, iar promisiunile pentru 2016 sunt cel puțin la fel de tentante.

Domnule Robu, nu marimea conteaza!

Când l-am auzit pe primarul Nicolae Robu la final de 2015 că Timișoara va avea în curând un stadion și o sală polivalentă, ca urmare a unui răspuns corect al Companiei Naționale de Investiții, zău că nu știam dacă edilul liberal e Moșul Crăciun care ne aduce bucuria sau e copilul naiv care mai crede în minunea de sub brad.

Biletele la concertul de Anul Nou de la Viena din 2017, la un click distanta

Toată lumea vrea să vadă pe viu concertul de Anul Nou de la Viena, cererea de bilete fiind uriașă. În aceste condiții, organizatorii au decis, de ani buni, ca acestea să fei tras la sorți. Și în 2016, în perioada 2 ianuarie – 29 februarie, oricine se poate înscrie la inedita „loterie”. Sunt trei concerte, toate cu același program.

La multi ani! An nou fericit s-aveti!

S-a mai incheiat un an pe care l-am petrecut în mare măsură împreună. Vă mulțumim pentru prietenia voastră, fără de care noi, www.deBanat.ro, nu am fi existat!

Top