Stirile din ziua: 5 februarie 2011

BC Timisoara, invinsa de Otopeni

BC Timişoara se îndepărtează de obiectivul propus: calificarea în play-off. Asta după ce „Leii din Banat” au fost învinşi pe terenul lui CS Otopeni, într-un meci în care ratările au dominat în tabăra lui Dragan Petricevic.

Domnii Arnold si Jackie Chan vor sa-l bata pe piticul porno

Mi-ar plăcea să cred că broboanele de sudoare de pe fruntea lui Crin Antonescu nu erau de la pauza lungă între reprizele de fumat, ci de la (totuşi) disconfortul de a încerca să ţopăi vesel în faţa unor monştri nici măcar sacrii ai politicii româneşti. Cum e oare să fii spiritual şi să culegi aplauze din mulţime, iar televiziunile să focalizeze pe Viorel Hrebenciuc, pe nea Nelu Iliescu sau pe Adrian Năstase? Hai să-i zicem stânjenitor.

S-au luat cu acte

Este oficial: PSD face parte din Alianța Centru-Dreapta! După ce fiecare dintre cele trei partide a votat majoritar aderarea în Ședința de Consiliu, acordul dintre social-democrați și ACD s-a semnat la București.

La Dudestii Noi primarul vrea incalzire cu pompe de caldura, ca e mai ieftin

În timp ce la Timișoara, tarifele pentru încălzire se scumpesc de la o lună la alta, primăria din Dudeștii Noi pregătește un sistem de încălzire care reduce costurile cu până la 60%. Pompele de căldură sunt deja funcționale la școală și în casa primarului, care vrea o extindere a sistemului într-un timp cât mai scurt.

Cum poate pierde Ciuhandu alegerile la primarie: candidand pentru PD-L

Rafinatul analist politic Gheorghe Ciobanu, întâmplător deputat PD-L de Timiş, a expus, într-o conferinţă de presă, dilema (sau chiar „trilema”) prin care trece în acest moment primarul Gheorghe Ciuhandu. În paranteză fie spus, Ciobanu, ca şi alţi lideri ai PD-L, par să fie mai preocupaţi de soarta altora decât a propriului partid, aflat într-o criză fără precedent.

Etichete:

„Omul invizibil”, la Teatrul German

Teatrul German de Stat Timişoara (TGST) prezintă, în luna februarie, un nou proiect în cadrul programului „Rândul întâi” pentru promovarea tinerilor creatori: „Omul invizibil“, adaptare după Herbert George Wells, în versiunea scenică şi în regia actorului Alex Halka.

Masini poleite cu aur, pentru miri curajosi

Un Rolls Royce sau un Hummer poleite cu aur sunt atracţiile Târgului de Nunţi deschis, la sfârşitul săptămânii, la Iulius Mall. Maşinile pot fi închiriate, cu ora, pentru îndrăgostiţii care vor un mijloc inedit de transport, în cea mai frumoasă zi a lor.

Atentie la gripa de sezon!

Trei persoane au murit din cauza gripei A/H1N1 în ultima săptămână din ianuarie. În alte 40 de cazuri a fost confirmată infectarea cu virusul gripal, existând focare locale în Bucureşti, Iaşi, Bacău, Constanţa, Prahova şi Mureş.

Top