Stirile din ziua: 15 februarie 2011

Bega Blues Band, la CJT

Șefii de la CJT vor culturalizare, așa că își propun să organizeze lunar acțiuni în noua sală multifuncțională a Palatului Administrativ. Miercuri, 16 februarie, de la ora 19, cu intrare liberă pe la intrarea principală a noului corp de clădire a CJT, are loc concertul unplugged susţinut de Bega Blues Band.

Braconieri prinsi la Dinias

Poliţiştii au prins, la Diniaş, doi braconieri care, în loc de două căprioare, au împuşcat trei. Mai mult decât atât, aceştia nu aveau decât o armă de vânătoare cu forme legale.

Zbor deasupra unui cuib de cuci. Cu elicopterul

CJ Timiş îşi trage un elicopter. Ieftin, la super-ofertă: 1,6 milioane de lei. Adică nici măcar 400.000 de euro. Mare cârcotaş trebuie să fii, ca să spui că e an de criză şi mai bine ai lua, din aceşti bani, vreo 10-12 microbuze pentru şcolari. Cum au mers pe jos ori s-au înghesuit până acum, mai pot copiii să o facă şi de acum înainte. Dar elicopterul…

Vasile Marica, acuzat ca lua mita de la vamesi

Liderul „Sed Lex”, Vasile Marica, ar fi luat mită de la angajaţi din vămi pentru promovare şi menţinere în funcţii! El ar fi înfiinţat acest sistem şi, în plus, există o înregistrare în care care angajaţi de la Vama Giurgiu spun că dorea mai mulţi bani. Declaraţiile îi aparţin lui Marius Ungureanu, fost vameş.

Top