Stirile din ziua: 26 februarie 2011

Trupa de la crama a invins la scor pe Muresul Deva

AC Recaş a învins cu scor de neprezentare pe Mureşul Deva, echipă din Liga a II-a. Cosmin Petruescu, tehnicianul echipei din Recaş, s-a arătat mulţumit de joc şi de scorul înregistrat la final, dar este îngrijorat din cauza terenurilor extrem de proaste pe care trebuie să se pregătească elevii lui până la debutul returului.

„Marele” Ciuhandu, luat de manuta de „micul Titulescu”

După ce (nu) şi-a rezolvat problemele sentimental-emoţionale cu Elena Udrea şi s-a dat rănit într-o confruntare verbală (cum altfel?) cu Sorin Blejnar, „cârlanul” (eticheta aparţine lui Ion Iliescu) Victor Ponta a descins cu mare fală la Timişoara. Unde a făcut ce ştie el mai bine, adică a dat din copite, a lovit cu corniţele, „reuşind” să dea pe jos mai multe şiştare.

Dub Party in Daos

Clubul Daos a găzduit, vineri seară, un dub party, la care au fost invitaţi câţiva DJ-i internaţionali, printre care Newgotti, Mighy Boogie Mc General Trix şi Schepsis.

Martisoare dulci cu Ama

Un nou atelier de bucătărit are loc în prima săptămână de martie. Posesoarea celui mai celebrul blog culinar timişorean, Ama Petriţan anunţă un atelier „irezistibil de dulce şi de colorat”.

Top