Stirile din ziua: 13 februarie 2011

Paranoicul si cleptomanul

E de notorietate lupta pe partea economică dintre fostul preşedinte al CJT Viorel Coifan şi fostul ministru al Transporturilor Traian Băsescu, în vremuri când eram cu toţi mai tineri. Cei doi „corifei” ai administraţiei naţionale şi locale s-au contrat mai ceva ca Sf. Gheorghe cu Balaurul, pentru a arăta electoratului cum şi cât de nociv a fost celălalt pentru dezvoltarea judeţului Timiş.

Razie in Timisoara si judet

Un număr de 25 de permise de conducător autor au fost reţinute de poliţişti, iar alte 67 de persoane s-au ales cu sancţiuni. Acestea au fost rezultatele celor câteva ore de razie din noaptea de sâmbătă spre duminică.

Petrecere cu multa iubire, in Youtopia

Petrecere de Ziua Îndrăgostiţilor, în Club Youtopia! Invitaţii speciali au fos t DJ Sava & Raluka, al căror single „Love You” face încă furori în topurile româneşti şi, în plus, este perfect adaptat ocaziei.

Parcarea subterana din Piata 700 asteapta vremea buna

Parcarea subterană din Piaţa 700 este încă în stadiul de poveste. În aprilie 2009, primăria a concesionat o suprafaţă de teren către ADP, promiţând că, în zece luni, timişorenii vor avea câteva sute de locuri noi de parcare. Lucrarea nu are nicio şansă să fie încheiată în două luni, termen anunţat pe panoul organizării de şantier.

Top