Stirile din ziua: 2 februarie 2011

Spitalul Municipal vrea licitatii pentru medicamente si pulpe de pui

Spitalul Municipal de Urgenţă Timişoara este interesat de nu mai puţin de şase licitaţii, cu o valoare totală estimată, fără TVA, de peste 21,5 milioane de lei.Spitalul Municipal de Urgenţă Timişoara este interesat de nu mai puţin de şase licitaţii, cu o valoare totală estimată, fără TVA, de peste 21,5 milioane de lei.

Revolutia online: De ce le-a fost frica n-au scapat!

Se făcea că era cald şi bine, iar România îşi schimba parlamentul din temelii. Era şi pe voia lui Traian Băsescu, adică unicameral, dar nu atât de redus numeric încât să-i dea pe deplin satisfacţie lui Zeus, personajul de care îţi e atâta de frică şi nu scapi, conform mesajelor de dinaintea referendumurilor. Lumea era fericită în noul legislativ al României.

Mihaela si-a indeplinit visul

La 22 de ani, Mihaela Potra este o împătimităm declarată a modelingului. S-a văzut model de mică, iar acum se bucură că visul său a devenit realitate. Atunci când are timp, nu ratează ieşirile cu cele mai bune prietene prin cluburile timişorene. Înotul este sportul ei preferat, iar când vine vorba despre mâncare, Mihaela a

Atentie la roviniete!

Şoferii pot menţine valabilitatea rovinietei dacă își schimbă numărul de înmatriculare al vehiculului, dar numai dacă solicită modificarea acestuia în baza de date a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Top