Stirile din ziua: 8 februarie 2011

Ritter a ales Realul de Dragsina

Real Dragşina, una dintre codaşele Ligii a IV-a Timiş, locul 16 la finalul turului, a reuşit primele două transferuri importante în această iarnă. Suferinzi în atac, cu doar 18 goluri înscrise în turul campionatului, cei de la Real l-au transferat pe Cristi Ritter, un atacant de 37 de ani, care a jucat şi în Liga I, pentru defuncta UMT.

Ce blestem pentru poporul roman, sa ai de ales intre un informator si un securist sadea!

E o prostie să crezi că „soluţia imorală”, adică dom’ profesor Dan Voiculescu, poreclit cu gingăşie „Felix”, ar fi mână în mână cu dom’ profesor Traian Băsescu, alias preşedintele României în exerciţiu. Ar fi o copilărie, motiv pentru care nici nu cred aşa ceva. Dar, totuşi, de ce se comportă opoziţia, în ansamblu, şi „Felix”, în particular, ca şi cum ar fi la înţelegere cu Băsescu?

„Ziua Z” in Vama Moravita

Marţi, mai multe ceasuri rele pentru vameşii şi poliţiştii de la punctele de trecere a frontierei Stamora Moraviţa şi Naidăş. Oameni ai legii de la mai multe secţii din Bucureşti, ofiţeri, procurori anticorupţie şi „mascaţi” din trupele speciale ale Jandarmeriei au luat cu asalt cele două vămi din vestul României.

Anticoruptia PD-L s-a blocat in Pasat

Deputaţii au respins, marţi, cererea procurorilor de a-l aresta preventiv pe deputatul PD-L Dan Păsat. Cererea procurorilor a întrunit 116 voturi „pentru”, insuficiente pentru ca Păsat să fie arestat. 34 de deputaţi au votat în favoarea colegului lor, făcându-l scăpat de rigorile legii.

Circul Schengen s-a mutat la Moravita

Lume, lume, după reprezentanţii fulminante la Siret, Halmeu şi în alte localităţi din ţară, Marele Circ de Stat Schengen s-a mutat în Banat. La Moraviţa şi Naidăş! Tema spectacolului: „Circ în loc de pâine”! Procurori pe post de trapezişti, mascaţi în rol de clovni, poliţişti ca jongleuri. Spectacol cu mult sunet şi lumină! Şeful reprezentaţiei, „Omul ghiulea”, zis şi Regele, zis şi Zeus… Traiaaaaaan Băsescu!

Top