Stirile din ziua: 17 februarie 2011

Parcul Copiilor – impotenta sau rea-vointa din partea primariei?

Modul în care edilii Timişoarei gestionează problema Parcului Copiilor este total de neînţeles. Oricâte scenarii ai face vizavi de refuzul flagrant al primăriei de-a reabilita parcul, nu ajungi nicăieri. Dacă nu se gândesc la copii şi la părinţi – şi nu se gândesc – măcar din punct de vedere electoral, edilii ar trebui să fie preocupaţi de acest obiectiv.

Nicolae Robu, dat in judecata de PDL Timis!

Senatorul liberal Nicolae Robu este dat în judecată de portocaliii din Timiş, după ce a declarat că PDL ar fi finanţat campania prezidenţială din bani obţinuţi prin şantajarea unor firme. Senatorul liberal Nicolae Robu este dat în judecată de portocaliii din Timiş, după ce a declarat că PDL ar fi finanţat campania prezidenţială din bani obţinuţi prin şantajarea unor firme. Liderul liberal a aflat din presă de intenţia liberal-democraţilor.

Horoscopul scuza mijloacele! Primarul Ciuhandu a intrat în anul super-liberalului de foc

Primarul Gheorghe Ciuhandu nu prea are simţul umorului când glumele sau ironiile îi sunt adresate în urma activităţii sale atât de laborioase din plan administrativ sau politic. De altfel, nici n-a zis nimeni vreodată că de aia a ajuns ţărănistul primar vreme de patru mandate, pentru simţul umorului, acest bilanţ meritoriu datorându-se mai degrabă alurii sale uşor nemţesc-gospodărească.

Hot de tablouri, prins de politisti

Un tânăr care a participat la un jaf cu un prejudiciu de zeci de mii de euro a fost prins, joi, de poliţiştii timişeni. Tiberiu Merjan are 25 de ani, este din Sânnicolau Mare și nu are nicio ocupație.

Etichete:
Top