Stirile din ziua: 24 februarie 2011

Tara de rahat, nici cu elicopteru’ la lucru nu mai poti sa mergi!

Dosarul vameşilor de la Moraviţa şi înregistrările SRI ataşate acestuia scot la lumină tot mai multe lucruri cel puţin interesante. Chestiunea cu vameşul care făcea naveta la Bucureşti cu avionul e deja veche. Omul îşi permitea. La salariul lui de 10-15 milioane de lei vechi, ce mare lucru! Un poliţist de frontieră avea angajat şofer la propria maşină. Tare băiatul!

Angajatii BCR ies în strada

Membrii din conducerea sindicatelor afiliate Federaţiei Sindicatelor Independente din BCR, adică 75% din salariaţii instituţiei, vor picheta, vineri, între orele 10 şi 12, sediul central al băncii. Oamenii sunt nemultumiţi de anunţul conducerii BCR de a menţine suspendate unele drepturi din contractul colectiv de muncă.

Sindromul „Prostanacul” face ravagii in conducerea PSD

Victor Ponta şi-a luat inima în dinţi şi a făcut o năprasnică declaraţie politică, că la dezvăluire nu funcţionează imunitatea parlamentară, şi a arătat el cine este „Regina” în afacerea cu vameşii corupţi anchetaţi de parchete şi încarceraţi de instanţe. Pam-pam-ta-ra-ra-ram, „Regina” este… este… da… încă o dată, spuneţi mai tare din ultimul rând, da, domnul cu bube… corect: Eleeeeenaaaaaaa Udreaaaaaaaaaaaaa!

Cadavrul de la Lugoj a fost identificat

Poliţiştii timişoreni au reţinut trei suspecţi în cazul cadavrului tranşat descoperit la groapa de gunoi din Lugoj. Ei au stabilit şi identitatea bărbatului ucis. În acest moment au loc mai multe percheziţii domiciliare, pentru că oamenii legii cred că cercul suspecţilor este mai mare.

OMV Petrom creste preturile

Preţul carburanţilor comercializaţi de OMV Petrom va creşte, din nou, în următoarele zile. Cauza scumpirii este majorarea cotaţiilor internaţionale ale petrolului, cauzată de tensiunile sociale şi politice din Orientul Mijlociu şi nordul Africii.

Top