Stirile din ziua: 27 februarie 2011

Scandal cu cutitele pe masa la PSD Timis

Între o întâlnire cu primarul Gheorghe Ciuhandu şi o conferinţă de presă, Victoraş, închipuitul lider al PSD, a avut vineri şi o şedinţă cu lideri locali ai partidului. Mai exact, dacă respectăm cronologia, şedinţa de la partid a avut loc după ce Victoraş şi-a prezentat omagiile edilului Timişoarei.

Primaria nu da bani cersetorilor in intersectii. Ii cheama la casierie

Vigilentă cum o ştim, noua poliţie locală, vechea comunitară, anticii gardieni publici, somează fără milă pe cei care nu-şi curăţă zăpada din faţa casei, a sediului firmei, ce-o mai fi, mică întreprindere, uzină etc. De regulă cu somaţia rămânem, că până ajung ei din nou cu rondul pe la contribuabilul avertizat s-a topit zăpada şi-a plecat demult ambulanţa cu bătrâna care şi-a rupt piciorul.

Bucurestenii, cei mai bogati romani

Eurostat, organismul oficial de statistică al Uniunii Europene, spune clar: în ceea ce priveşte PIB pe cap de locuitor şi puterea de cumpărare, Bucureştiul are o medie de trei ori mai mare decât cea a restului ţării.

E-Zee Party in Jaxx

Cei cărora le plac ritmurile care nu fac parte neapărat din curentul mainstream au ales, sâmbătă noaptea, clubul Jaxx. Aici a fost E-Zee Party, cu muzică broken beat şi funk.

Top