Stirile din ziua: 25 februarie 2011

Pe silabe, domnilor rectori, incercati pe silabe!

Parlamentarii români se comportă ca nişte copii. Cei mai mulţi dintre ei, ca nişte copii de bani gata. Când fac sau sunt pe cale să facă o boacănă, copiii de bani gata merg la forul tutelar, adică la tata, să le rezolve problemele. Aşa au ajuns progeniturile unui fost prefect de Dolj să indigneze Craiova sau chiar mai aproape de casă, prunci de politicieni virili cândva, scoşi imaculaţi de „organe”, de dragul lui tata, după bătăi şi urmăriri cu maşini prin buricul târgului.

Claudiu Bleont a trecut la dansuri maori

Actorul Claudiu Bleonţ a stat cuminte, vineri, la Timișoara, la conferința de promovare a spectacolului „Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III lea”. Episodul survine la doar o zi după gestul șocant al actorului care, la Arad, și-a arătat penisul în fața jurnaliștilor.

Incepe saptamana studenteasca de proteste

Studenții încep luni protestele. Acestea includ o grevă japoneză, dar și trimiterea unui colet cu slănină și zacuscă, pe adresa Ministerului Educației. Alianța Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România este nemulțumită de prevederile noii legi a educației.

Martisoare pe ninsoare

În ciuda vremii care parcă anunţă Crăciunul, vânzătorii ambulanţi de mărţişoare se încăpăţânează să vestească primăvara. Primii comercianţi şi-au instalat deja tarabele în centrul oraşului şi prin pieţe.

Timisoara inzapezita

La Timişoara ninge de câteva zeci de ore, astfel că oraşul este acoperit de un strat gros de zăpadă. Se circulă cu greutate, pentru că utilajele de deszăpezire au ieşit foarte târziu pe traseu vineri dimineaţa. Veştile meteorologilor nu sunt foarte bune, cel puţin pentru următoarele ore.

O bruneta aproape perfecta

Ionela Bilt este o frumoasă brunetă din Sânnicolau Mare, pasionată de machiaj şi de fotografie. Ieşirile în club sunt o bună metodă de relaxare, dar tânăra nu refuză nici invitaţiile la film, aşa cum un week-end perfect poate însemna o excursie la munte, împreună cu prietenii.

Top