Stirile din ziua: 11 februarie 2011

Reorganizarea spitalelor va fi reanalizata

Situaţia fiecărui spital propus spre reorganizare va fi analizată încă o dată şi nu este exclusă posibilitatea unor modificări. Anunțul a fost făcut, vineri, de ministrul Cseke Attila, care a spus, pe de altă parte, că procesul de restructurare a unităţilor medicale va continua.

Weekend cu vant si ninsoare

Meteorologii anunţă că, de vineri seară până sâmbătă, la ora 22, va ninge viscolit, iar vântul se va intensifica, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Chiar si fara prea multa tarie, lui „Base” i-a revenit culoarea-n obraji

PDL plăteşte acum preţul faptului că a fost neascultător cu „creatorul” său. Chestiunea asta a fost zisă la postul naţional de radio chiar de către „creator”, preşedintele Traian Băsescu, supărat că partidul nu l-ar mai asculta cam de multişor, nu numai de acum, cu cazurile Ridzi şi Păsat. Că dacă era ascultător, nu ar mai fi făcut schimbări politice până la un nivelul pământului pe verticală, ba chiar şi underground.

Nevasta de lider PSD, dupa gratii

Printre ultimii arestaţi joi seara din Lotul Moraviţa se numără şi Ana Cumpănăşoiu, soţia vicepreşedintelui PSD Timiş Ciceronis Cumpănăşoiu, un fel de legendă vie în sistemul vamal din vestul ţării.

Super-petrecere în Life!Pub

Tinerii care au ales să iasă în oraş joi seară şi s-au îndreptat către clubul Life!Pub n-au regretat nicio clipă că au făcut acest pas. A fost mare petrecere mare, cu Mr. Levi, 1 Lion, Megga Dillah, dj Limun, dj Polo şi Junior One.

Reprogramari pentru alocatii

Serviciul pentru Protecţia Copilului şi Familiei Timişoara invită persoanele care au depus, până în 31 august 2010, cereri pentru acordarea alocaţiei și trusoului pentru copiii născuţi până în 2 iulie 2010, dar nu au ridicat acești bani, la sediul instituţiei din strada Platanilor nr. 2, pentru a completa o cerere în vederea reprogramării.

Top