Stirile din ziua: 6 februarie 2011

Antonia, concert in Heaven Studio

A devenit cunoscută după ce Tom Boxer a lansat „Morena”. A făcut furori după apariţia videoclipului, iar apoi a renunţat, pentru o vreme, la muzică, pentru că urma să devină mamă. S-a întors pe scenă acum trei săptămâni şi este la fel de energică şi de sexi.

Roxana, pasionata de lectura si muzica lui Amy Winehouse

Roxana Diac a împlinit de curând 24 de ani. Are 1,70 m înălţime şi, la cele 47 de kilograme ale ei, este posesoarea unor dimensiuni aproape ideale: 90 – 60 – 93. Dacă are o clipă liberă, preferă s-o petreacă alături de cei dragi, pentru că, spune ea, acesta este cel mai bun mod de relaxare pe care şi-l poate imagina.

Cele mai grave accidente miniere in ultimii 16 ani

Anul 2010 a fost unul dintre cei mai buni pentru minerii din România, și asta pentru că în minele din Subordinea Companiei Naționale a Huilei din Petroșani nu s-a înregistrat nici un accident mortal în subteran. Cei din domeniu sunt de părere că este o situație singulară, în ultimul secol. Accidentele miniere care au avut loc în România, din 1995 încoace, sunt multe și grave.

De ce DNA-ul nu va deranja Primaria?

Câtă bucurie, câtă efuziune pe multă lume atunci când DNA-ul a intrat în Primăria Timişoara! Mulţi oameni, mai mult sau mai puţin de bună-credinţă, au fost convinşi că, gata!, cineva va face curăţenie aici, luându-i de guler pe toţi corupţii şi aruncându-i… nu se ştie unde.

Tarom si CFR Marfa trebuie privatizate

Datoriile de sute de milioane de euro ale Tarom şi CFR Marfă sunt un nou motiv de dispută între guvern şi negociatorii FMI. Aceştia au solicitat privatizarea celor două companii, însă Ministerul Transporturilor nu este de acord.

Cereri pentru birouri clasa A, în cladire aflata inca in faza de proiect!

Piaţa birourilor din Timişoara continuă linia descendentă a preţurilor din zona imobiliarelor. Comparativ cu anii trecuţi, sumele cu care se închiriază spaţiile pentru afaceri au scăzut semnificativ, fără însă a atinge diferenţele de preţ dramatice înregistrate pe piaţa rezidenţială.

Top