Stirile din ziua: 20 februarie 2011

Cate milioane face onoarea PD-L Timis?

Tanti Miţa PeDeLista s-a simţit că ar fi rămas cu onoarea nereperată după nişte declaraţii trântite de nea Robu PeNeListul, Care becher fiind încă (nu şi tânăr), înainte de întâlnirea cu nea Titu PeSeDistul, s-a pus să vorbească vrute şi nevrute despre tanti Miţa. Că ar cam arunca cu banii, că nu se ştie de unde să fi avut atât amar de bani.

500 de milioane de euro, din taxa auto

Guvernul are aşteptări mari în privinţa încasărilor din taxa auto. Aceasta a fost majorată de la 1 ianuarie, astfel că executivul estimează că românii vor plăti cam două miliarde de lei pentru a-şi înscrie maşinile în circulaţie. Suma este de trei ori mai mare decât în 2009.

Taranistii, trecuti strada de o pereche de batrani din Savarsin

Ţărăniştii din Timiş vor monarhie, au anunţat zilele trecute ziarele locale. Şi eu vreau monarhie. Şi cred că şi Ino ar vrea, şi Bradu, şi Doina Cornea, plus că mai ştiu eu câţiva cu care beau bere în complex care ar vrea monarhie. Cum facem, domnule Ciuhandu şi domnule Orza? Noi venim vreo 15 monarhişti puternici, dumneavoastră, ţărăniştii din Timiş, adunaţi vreo 38 şi spuneţi cum facem.

155 de ani de la dezrobirea rromilor

Luni, pe străzile Timişoarei va avea loc un marş care marchează 155 de ani de la dezrobirea rromilor, organizat de Asociaţia Femeilor Ţigănci „Pentru Copiii Noştri”, în parteneriat cu Asociaţia „Parudimos”, Muzeul Satului Bănăţean şi Universitatea de Vest.

Export – import de Timis

Potrivit datelor de la Direcţia de Statistică Timiş, cel mai bun profit la capitolul export s-a înregistrat, în octombrie 2010 faţă de luna precedentă, la metalele comune şi articole din acestea: exportul a crescut cu 4,63 de milioane de euro.

Top