Stirile din ziua: 4 februarie 2011

Ministerul Sanatatii incalca legea prin desfiintarea spitalelor

Încalcă Constituția, atentând la dreptul cetățeanului la sănătate și îngrădește dreptul la proprietate, obligând primăriile să transforme spitalele împotriva voinței lor. Horia Cristian susține că decizia Ministerului Sănătății de a desființa unitățile sanitare este neconstituțională.

Tinerii din Timisoara se dau in vant dupa etnobotanice

Potrivit unui studiu realizat, în județul Timiș, de Asociaţia „Eu România”, interesul faţă de halucinogene creşte odată cu numărul populaţiei din localitate. În Timișoara, situația este gravă. 95% din tinerii timișoreni susţin că au auzit de existența produselor etnobotanice, iar două treimi recunosc că au şi consumat.

PSD adera la ACD

Negocierile s-au încheiat! Social-democrații semnează sâmbătă adeziunea la Alianța Centru-Dreapta. La nivel național, protocolul prevede un acord de paritate la nivelul funcțiilor de primar de municipiu și președinte de consiliu județean. În Timiș, negocierile vor avea loc săptămâna viitoare.

Avem eroi de gasca. Manastire, maici, chef cu preacucernicul Laszlo?

N-aş putea să spun că pastorul Laszlo Tökes a fost omul Securităţii înainte, ba chiar în zilele lui decembrie 1989, fără să fac un păcat. Am o bănuială, confirmată oarecum de nişte documente revărsate prin presă, dar dacă nu sunt 100% sigur, nu pot să spun dacă omul a colaborat cu Securitatea sau doar Securitatea a colaborat cu el. Dar că pastorul Tökes e băiat fain, de gaşcă, pasionat de frumos, chiar merită spus.

Teoretic, romanilor le merge bine

Câştigul salarial mediu nominal net a a ajuns, în decembrie 2010, la 1.496 lei, fiind cu peste opt procente mai mare decât în noiembrie şi cu 1,3% mai mare faţă de decembrie 2009. Cele mai mari salarii sunt în activităţile de intermedieri financiare, iar cele mai mici, în hoteluri şi restaurante.

Party la Taine

Clubul Taine s-a umplut, joi noapte, de tineri puşi pe distracţie. Fericiţi că se apropie sfârşitul de săptămână, când petrecerile se ţin lanţ, tinerii s-au distrat în avans.

Top