Stirile din ziua: 23 mai 2011

Smecherie cu surub sau curat dezinteres?

De regulă, când o instituţie a statului scoate la licitaţie o lucrare publică şi nimeni nu depune ofertă, atunci se cheamă ori că organizatorul licitaţiei a făcut caietul de sarcini atât de inabordabil încât aşteaptă diminuarea vigilenţei publice pentru o aranjare mai pe placul firmei ce se doreşte a fi câştigătoare, ori tragem concluzia că, din punct de vedere economic, nu este rentabil să participi cu bani mulţi la ce vrea municipalitatea să facă.

In Timis scade numarul somerilor

Numărul şomerilor înregistraţi, la sfârşitul lunii martie 2011, conform datelor de la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, şi care s-au declarat a fi în căutarea unui job, fiind beneficiari sau nu de drepturi băneşti, a fost de 7.842 de persoane, în scădere cu 1.893 de persoane faţă de luna anterioară.

Semafor doborat de cisterna

O cisternă a pus la pământ, luni, un semafor pe Bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara. Incidentul s-a petrecut la intersecția cu Bulevardul Sudului. Soferul cisternei se pare că nu a apreciat distanța dintre vehiculul său și semaforul montat pe un stâlp de metal.

Top