Stirile din ziua: 4 mai 2011

Bondy Blog de Timisoara, gata de lansare

Timişoara va fi primul oraş din Europa, în afara Franţei, cu un Bondy Blog. Modelul introdus, acum şase ani, de nişte jurnalişti elveţieni în Franţa s-a bucurat de un real succes, astfel că, în câteva zile, timişorenii vor putea scrie poveştile oraşului lor, cu bune şi rele, într-un singur loc.

Distractie la FIFITUT

Festivalul de scatch şi improvizaţie FIFITUT a ajuns la cea de-a patra ediţie. Organizat de lectoratul francez din cadrul Universităţii de Vest şi Asociaţia Hexagon, în colaborare cu Ambasada Franţei, acesta adună trupe din principalele centre universitare din România, dar şi din străinătate, cum ar fi Franţa, Polonia şi Ungaria.

Taxa “bisericeasca” in Club 30

Ce ar putea avea în comun un club timişorean cu biserica? Vă spunem noi: taxa de scaun. Diferenţa e că la biserică îţi rezervi scaunul pentru o perioadă de un an, pe când în Club 30 trebuie să achiţi taxa de scaun ori de câte ori îi treci pragul.

De Pasti, ne-am beatificat manga

Fidel Castro s-a culcat cu 35.000 de femei. Se pare că o echipă specială avea misiunea de a „recruta” cele mai atrăgătoare femei de pe plajele din Havana. „S-a culcat cu cel puţin două femei pe zi, vreme de patru decenii – una la prânz şi una la cină. Câteodată comanda una şi la micul dejun. Nu cred că ar fi rezistat atât de mult, dacă nu ar fi avut acces la atâtea femei frumoase”, a declarat o sursă apropiată acestuia.

Seminar despre minoritati

TVR Timişoara, în parteneriat cu Departamentul Relaţii Interetnice din cadrul Guvernului României, organizează, în perioada 4-7 mai, la Timişoara, un seminar cu şi despre minorităţile naţionale, cu tema „Exprimarea minorităţilor în audiovizual”.

Top