Stirile din ziua: 17 mai 2011

Smecherii pentru a-ti repara masina la Timisoara

Era la liceu, dădea un test la informatică, dar a fost acuzat că, în acelaşi interval, a lovit o maşină în parcare. Un elev timişorean s-a trezit că trebuie să dea explicaţii la poliţie pentru ceva ce n-a făcut. Şeful rutieriştilor nu se pronunţă în acest caz, dar îi recomandă băiatului să apeleze la instanţă.

Romania ipohondra

Ca-n orice loc de muncă, şi cei aleşi în parlament, în consiliile locale sau judeţene, politicienii într-un cuvânt, ar trebui supuşi unui test psihologic. Chiar zilele trecute, Senatul a aprobat tacit un astfel de proiect de lege şi în afară de câteva exemplare binecunoscute în politica românească, care ar trebui să se sperie de un astfel de control, nu cred că o astfel de măsură poate fi considerată ca jignitoare.

Tavi Foale, singurul antrenor roman care a facut puscarie pentru „blat”

În urmă cu 26 de ani, un timişorean prin adopţie avea să devină caz unic în fotbalul românesc. Octavian Foale, născut la Reşiţa, antrenor la Centrul de Copii şi Juniori ai Politehnicii Timişoara, a făcut cunoştinţă cu temniţa comunistă, după ce a fost acuzat de tentativă de blat de către oficialităţile din acea perioadă.

„Viceprimarul monden”, lasat in ofsaid cu River Deck

Săptămâna trecută, primăria a remis un comunicat de presă prin care anunţa că, la începutul lunii iunie, clubul de mega-fiţe River Deck va fi demolat. Decizia a fost luată chiar de primarul Gheorghe Ciuhandu, care, spun surse de-ale noastre, a fost iritat de o declaraţie a patronului clubului, oferită site-ului deBanat.ro, în care afirma că afacerea sa nu are nicio legătură cu primăria.

Inca o licitatie pentru parcarile subterane

Nicio ofertă nu a fost depusă până acum pentru amenajarea de parcări subterane, deși termenul expiră miercuri dimineață. Este a doua oară când ADP și Primăria Timișoara organizează o licitație pentru a pune bazele unui parteneriat public-privat în vederea realizării și administrării de parcări subterane în oraș. La prima deschidere de oferte nu s-a prezentat nici o firmă.

Ne-am inecat din nou cu Iancu la mal

De ce ţi-e frică nu scapi. Mă temeam, cu puţin timp în urmă, că Poli s-ar putea îneca din nou la finele campionatului precum Marian la mal şi aşa s-a întâmplat. De ce a pierdut din nou un titlu, mai la îndemână ca niciodată, e o discuţie care ar trebui purtată de toţi cei care conduc destinele clubului, inclusiv de principalii finanţatori, mă refer aici la reprezentanţii administraţiei locale şi judeţene.

Audi vs. BMW

Un nou viral din seria Audi vs. concurenta, fie ea Audi vs. BMW sau Audi vs. Lexus sau chiar Audi vs. Mercedes.

Enduro 3

Objectiv: Un nou joc de sport cu motociclete, de data aceasta intr-un cimitir de masini, plin cu obstacole periculoase. Arata cat de bine iti stapanesti motorul pentru a termina toate cele 16 noi nivele. Controale: Foloseste tastele sageti Sus / Jos pentru deplasare si tastele sageti Stanga / Dreapta pentru rotire. [swfobj src=”https://cdn.debanat.ro/wp-content/uploads/2011/05/enduro-3.swf” width=”500″ height=”400″

Top