Stirile din ziua: 13 mai 2011

Cum prepara primarul Robu “caracatita”? In sange sau cu indiferenta?

Tonic şi relaxant anunţul făcut de PNL Timiş: senatorul Nicolae Robu, preşedintele liberalilor timişeni, a intrat în cursa pentru funcţia de primar al Timişoarei. Pentru prima dată după bătălia electorală dintre Viorel Oancea şi Gheorghe Ciuhandu, Timişoara va gusta din spectacolul unei competiţii reale.

Basket De Strada Provocarea

Obiectiv: Provoaca pe cei mai smecheri jucatori de basket si fa-i praf pe teren propriu, la jocul lor preferat. Controale: Click si Trage cu mouse-ul pentru a forma lanturi de bijuterii identice. [swfobj src=”https://cdn.debanat.ro/wp-content/uploads/2011/05/basket-de-strada-provocarea.swf” id=”basket-de-strada-provocarea” name=”basket-de-strada-provocarea” align=”center” allowfullscreen=”true”]

Protest sirian, la Timisoara

Aproximativ 100 de sirieni sunt aşteptaţi, vineri, la un protest îndreptat împotriva genocidului care are loc în ţara lor natală. Manifestaţia va începe în jurul orei 15,30, în faţa Prefecturii Timiş.

Premii SF la Timisoara

Asociaţia Română de Science Fiction Arsfan şi clubul de anticipaţie Helion vor decerna vineri, de la ora 17, la sediul Filialei Timişoara a Uniunii Scriitorilor din România (Piaţa Sf. Gheorghe nr. 3), Premiile Arsfan pentru anul 2010.

Candidatura lui Nicolae Robu – o sansa pentru Timisoara

În sfârşit, a venit anunţul aşteptat cu sufletul la gură de toţi liberalii şi, îndrăznesc să spun, şi de o bună parte a timişorenilor. Rectorul Politehnicii, Nicolae Robu, va candida la funcţia de primar al Timişoarei. Evident, există şi o zonă în care anunţul a fost primit cu scrâşnete de măsele şi înjurături printre dinţi.

O pisica care stie ce vrea :)

Avem o cutie cu mâncare în ea şi care este închisă. Şi nu se va deschide! Nu vrea şi nu vrea! Dar oare, pentru ce sunt oamenii din jur, dacă nu pentru a ne servi pe noi? Cam aşa gândea o pisică într-o dimineaţă. Întâmplarea o vedem mai jos:

Toboganele de gunoi de la blocuri trebuie sa dispara

România are nevoie de aproape 1,8 miliarde de euro pentru a scăpa de ghenele de gunoi de la blocuri. Precizarea îi aparține comisarul general al Gărzii Naţionale de Mediu, Silvian Ionescu, estimarea sumei fiind realizată după exemplul Ungariei, care a reuşit să rezolve această problemă.

Valkiria, in direct de la Met

The Metropolitan Opera din New York îşi încheie stagiunea HD cu un spectacol total: “Die Walküre” de Richard Wagner. Sâmbătă, de la ora 19, iubitorii de operă sunt aşteptaţi în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Eugen Todoran” pentru a urmări ultima transmisie prin satelit din stagiunea The Met: Live in HD, 2010-2011.

Top