Stirile din ziua: 28 mai 2011

Recunoasterea vinovatiei, o noua institutie nascuta de Mica Reforma in Justitie

Ralierea legislaţiei naţionale noilor curente internaţionale a atras apariţia instituţiei recunoaşterii vinovăţiei în plan penal. Acest concept a fost instituţionalizat prin Legea 202 din 2010, cunoscută şi sub denumirea de Mica Reformă în Justiţie, norma fiind păstrată şi în noul cod de procedură penală ce urmează să intre în vigoare în toamna acestui an.

Bule

Obiectiv: Gaseste toate artefactele pierdute (la fiecare nivel ai un numar minim de obiecte pe care trebuie sa le gasesti pentru a avansa la nivelul urmator). Cu cat sunt colectate mai aproape de fundul oceanului, cu atat artefactele sunt mai valoroase. Controale: Foloseste tastele sageti sau A, S, D, F pentru orientare si butonul Mouse

Weekend cu fructe la Timisoara

Granini urează „La mulţi ani fructelor” în Timişoara, de sâmbătă până duminică. Timp de două zile, timişorenii sunt aşteptaţi să petreacă un weekend foarte colorat. Tot ce trebuie să facă e să vină în Piaţa Unirii, sâmbătă, între orele 10 şi 22, respectiv duminică, între orele 10 şi 18.

Distractie in Art Club

Cei care au ales, în noaptea de vineri spre sâmbătă, ca loc de distracţie Art Club 700 au avut parte şi de o surpriză. Clubul timişorean a fost destinaţia aleasă de trupa Voltaj, băieţii de la Deepside Deejays şi „bebeluşe”, după concertul din Parcul Rozelor.

Top