Stirile din ziua: 27 mai 2011

Revolta la Liceul de Arte

Liceul de Arte se mută în containere, pe bulevardul Liviu Rebreanu, pentru o chirie mare decât cea solicitată de proprietarul clădirii în care funcţionează, încă, instituţia de învăţământ. Părinţii elevilor sunt revoltaţi de lipsa de înţelegere din partea municipalităţii, ai cărei reprezentanţi spun că decizia de mutare aparţine inspectoratului şcolar.

Pact pentru Poli

Principalii lideri politici s-au întâlnit vineri, la Primăria Timişoara, pentru a stabili câţi bani ar trebui să verse CJ Timiş în conturile lui Poli. Preşedintele CJT şi liderul PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, primarul PNŢCD Gheorghe Ciuhandu, preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, şi liderul social-democraţilor timişeni, Titu Bojin, au fost pe aceeaşi lungime de undă.

Adversarii politici, total dezinteresati de soarta lui Ostaficiuc

Liderii principalelor partide politice din Timiş nu prea sunt interesaţi de soarta preşedintelui CJ Timiș, Constantin Ostaficiuc, după ce ANI a stabilit că este incompatibil cu funcţia pe care o deţine. Ostaficiuc este acuzat că a încredinţat un contract unei firme la care acţionari sunt fiica, soţia şi ginerele său.

Doliu in PRM Timis

Vivian Savu, preşedintele PRM Timişoara, a murit fulgerător, joi dimineaţa, în urma unui infarct, la numai 44 de ani. El va fi înmormântat sâmbătă, la ora 13, la Cimitirul din Calea Şagului.

Pleaca „stalpul” Miut; cade sandramaua Primariei?

Jumătatea cu mustaţă a „clanului din Şuştra” din primărie, l-am numit aici pe Nicuşor Miuţ, îşi face bagajele şi părăseşte instituţia condusă de Gheorghe Ciuhandu. Asta, după aproape două decenii, perioadă în care a fost director şi la URBIS, fostul ICRAL. La o asemenea rutină, nu e de mirare că Miuţ a ajuns unul dintre stâlpii de bază ai primăriei.

Top