Stirile din ziua: 8 mai 2011

De la Hollywood, la Timisoara

Duminică, de la ora 21, în sala Studio a Teatrului Naţional Timişoara, FEST-FDR aduce în faţa publicului “God is a gangster”, un performance de 75 de minute, în limba engleză, în manieră hollywoodiană. Spectacolul este produs americanul Nick Mancuso.

In sabii ne taiem, in ciorapi sa ne mirosim sau in tramvai sa ne-nghesuim?

Categoric, prof. univ. dr. Dan V. Poenaru, prorector al Universităţii de Medicină şi Farmacie Timişoara, şeful Clinicii II de Ortopedie, preşedintele Societăţii Române de Ortopedie şi Traumatologie, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi fost prefect, ex-preşedinte al PSD Timiş, membru M.L.N.R. rit scoţian antic şi acceptat, nu este un băiat prost.

Egal cat o victorie!

Politehnica Municipal Timişoara a reuşit un egal neaşteptat pe terenul ocupantei locului secund. Jucătorii lui Nedeljko Vuckovic au încheiat cu 30-30 întâlnirea cu HC Odorhei.

Viitorii pensionari romani, actionari la BMW, Mercedes sau Louis Vuitton

Fondurile de pensii din Pilonul II au publicat pentru întâia oară de când sunt pe piaţă investiţiile şi situaţia lor detaliată. Sute de mii de români care cotizează la fondurile de pensii obligatorii au aflat, cu această ocazie, că sunt acţionari la firme vestite: BMW, Mercedes, Orange, Louis Vuitton, Metro sau Carrefour.

Top