Stirile din ziua: 19 mai 2011

O feliuta din ce-a taiat doctor Ciomu

Ştiţi basmul cu Eugen Seracin? Ăla cu „de n-ar fi, nu s-ar povesti” şi „era odată ca niciodată” un om de afaceri pe numele său Eugen Seracin, apropiat pe-atunci democratului Constantin Ostaficiuc. Acelaşi Seracin care a susţinut ca lider de galerie şi apoi ca patron echipa de fotbal Politehnica Timişoara, proprietarul firmei RIPS şi personaj bine înfipt la finele anilor ‘90 în afaceri imobiliare şi nu numai.

Dezbatere regionala la Aquatim

Societatea Aquatim este, vineri, gazda unei întâlniri între Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice şi reprezentanţii operatorilor regionali, ai asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară din zona de vest a ţării, ai reprezentanţilor consiliilor judeţene şi ai primăriilor oraşelor din partea de vest a României.

Hotul paznic la stana

Un angajat al unei stâne din Timiş a furat, împreună cu un prieten, 15 oi. Jumătate din ele au reuşit să le vândă într-o piaţă din Timişoara, până să fie prinşi de poliţie.

RObotzi S01 Ep16 Grim

ce faci foca a bine mo uite foca cei cu boschetaru asta fumigena?? rachere scopu si durata vizitei repede!! am venit foca tu ai comandat pita puneteas branza pe blat de hamesit mie miai loat?? am venit dupa voi sunt moartea am venit sa va iau ma umbrosule iamiai hamsterul in chirie beu ai gaz

Top