Stirile din ziua: 20 mai 2011

Dam sau luam lectii de la chinezi?

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş aşteaptă, la începutul săptămânii viitoare, o vizită oficială a unei delegaţii din China. De organizare s-a ocupat CNAS, aşa că reprezentanţii CJAS Timiş încă nu ştiu care este programul şi scopul vizitei.

Investitia pentru Institutul Oncologic, stopata din cauza primariei!

Lucrările în vederea construirii Institutului Oncologic, care ar urma să funcţioneze în clădirea ridicată pe Calea Torontalului cu destinaţia de spital municipal, trebuie să mai aştepte, din cauza unor neînţelegeri la nivel local. Culmea, de această dată, Ministerul Sănătăţii ar avea banii necesari.

David Bruce Hughes – Singularitatea in Matrice

David Bruce Hughes este unul dintre cei mai mari cunoscători ale învăţăturilor ezoterice şi ştiinţei înălţării Conştiinţei din ziua de astăzi. El este de asemeni şi un autor, astrolog Vedic şi compozitor cu numeroase CD-uri şi cărţi dedicate vieţii spirituale. Şi-a petrecut peste 30 de ani la picioarele guru-ului său, studiind înţelepciunile vedice în unele

Adevaratul sondaj al PD-L

Deputatul PD-L Alin Popoviciu, prospăt ales în conducerea centrală a partidului pe un post de secretar executiv, a prezentat joi un sondaj de opinie făcut la comanda partidului. Pentru a demonstra obiectivitatea sondajului, Popoviciu a afirmat că firma care l-a executat nu cunoştea identitatea comanditarului.

Camioane Extreme 3

Obiectiv: Al treilea joc din seria Camioane Extreme vine cu imbunatatiri spectaculoase printre care masina fantoma si bonusuri ascunse. Concureaza cu cei mai buni jucatori in fiecare nivel, castiga cursa si deblocheaza nivele bonus. Acum sunt si mai mari, mai rapide, mai puternice! Controale: Foloseste tastele Sageata Sus – Accelarare; Sageata Jos – Frana /

Top