Stirile din ziua: 5 mai 2011

Egal cu autogol la Vaslui

Au dat două goluri, dar se întorc la Timişoara cu un singur punct. Poli a bifat, joi seară, primul autogol din acest campionat şi a reuşit, din nou, să egaleze in extremis. Urmează meciul cu Urziceniul, a doua finală cu Oţelul şi partida atât de aşteptată în tribunele timişorene, cu eterna rivală Dinamo.

Vadim Tudor, circ pe scarile Parchetului

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a făcut scandal, joi, pe scările sediului Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. El a fost reclamat de ANI, pentru fals în declaraţii şi susţine că această reclamaţie este consecinţa unei plângeri penale formulate pe tema închiderii spitalelor.

Vanatorii si pescarii, chemati la CRAFT

Peste 30 de expozanţi din ţară şi străinătate aduc, la Timişoara, arme, echipamente de vânătoare şi pescuit, echipamente pentru sport de aventură şi activităţi extreme, de la articole de camping, corturi, saci de dormit, rucsaci, echipamente de protecţie, până la motociclete, ATV-uri şi biciclete.

Voluntar in Europa, la editia a doua

Proiectul „Voluntar în Europa” se desfăşoară, în zilele de 7 şi 8 mai, la Universitatea de Vest Timişoara, organizat de Asociaţia Studenţilor Europeni (AEGEE). Asociaţia este una dintre cele mai mari organizaţii studenţeşti din Europa, cu peste 250 de filiale în oraşe din 40 de ţări.

Bookmakerii merg pe un egal in Moldova

Calculele caselor de pariuri prevăd un meci echilibrat şi cu puţine goluri, la partida Vaslui- Poli. La bwin, care are cea mai mare ofertă de pariuri din lume, cel mai probabil scor în partida de la Vaslui este 1-1, cu o cotă de numai 6,75. Pentru 0-0 s-a dat o cotă de 7,25.

Somajul, in scadere accentuata

Şomajul în Timiş a ajuns, luna trecută, la un minim nemaivăzut în ultimii ani. Dacă lunile trecute era undeva la trei procente, în luna aprilie, numărul persoanelor fără loc de muncă era de doar 2,08% din populație.

Lotul Moravita, trimis in judecata

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a 69 de inculpaţi, din care 38 în stare de arest preventiv. Este vorba despre ofiţeri şi agenţi de poliţie de frontieră, lucrători vamali la Punctele de Trecere a Frontierei Moraviţa şi Foeni şi Sectorul Poliţiei de Frontieră Deta. Dosarul a fost înaintat, joi, spre judecare la Curtea de Apel Timişoara.

Top