Stirile din ziua: 6 mai 2011

Marian Iancu vrea sa investeasca la Victoria Branesti!

Finanţatorul lui Poli continuă să uimească. Vineri, el a transmis un comunicat, afişat pe site-ul oficial al lui Poli, prin care îşi anunţă intenţia de a investi într-o echipă de liga a doua. După experienţele numite Buftea sau Buzău, atenţia lui Iancu se îndreaptă spre Victoria Brăneşti, echipă care e ca şi retrogradată.

Scufita Rosie, ce-ai in cosulet? – Pomeni electorale, lupule!

Dacă arunci o scurtă privire pe schiţa proiectului de lege pe care Victor Ponta vrea să-l propună Parlamentului pentru viitoarea tură de scrutinuri locale şi naţionale, din 2012, ai fi tentat să zici că liderul PSD îşi taie craca de sub picioare, cerând penalizarea mai aspră a acordării de pomeni electorale.

Sef nou la Sectia 3 Politie

Comisarul de poliţie Nicolae Boia este noul şef al Secţiei 3 din Timişoara. Acesta a a câştigat concursul pentru ocuparea postului. Boia are 41 de ani şi, anterior acestei numiri, a ocupat funcţia de ofiţer de cercetare penală în cadrul Secţiei 1 Poliţie.

Incepe Festivalul Dramaturgiei Romanesti

O piesă a timişoreanului Şerban Foarţă este între preferatele juriului Concursului Naţional de Dramaturgie, care începe sâmbătă. Sala Mare a Teatrului Naţional Timişoara va găzdui momentul festiv al deschiderii ediţiei 2011 a Festivalului European al Spectacolului Timişoara – Festivalul Dramaturgiei Româneşti.

Povestea Mercedes merge mai departe

Mercedez Benz – 125 de ani de inovaţie, Casa Auto Timişoara – 15 ani de activitate. Acestea au fost motivele de sărbătoare pentru care, în Piaţa Unirii, în faţa Palatului Baroc, au fost etalate, spre deliciul timişorenilor, deopotrivă, maşini de epocă şi cele mai avangardiste modele.

Top