Stirile din ziua: 24 mai 2011

Dejan Boldor a semnat cu AS Roma

Chiar cu o zi înainte de jocul dintre selecţionata U16 a judeţului Timiş şi cea a judeţului Argeş, care a contat pentru semifinalele Campionatului Naţional al Selecţionatelor judeţene pentru juniori născuţi în anul 1995, mijlocaşul Dejan Boldor a semnat cu celebrul club italian AS Roma.

PSD vrea sa blocheze comisiile din CJ Timis

Pesediştii din Timiş sunt negri de supărare după ce au aflat că banii din programul derulat de Ministerul Dezvoltării pentru drumurile comunale şi străzile din Timiş se duc exclusiv către primarii portocalii. Ei vor să instaleze un blocaj la nivel de CJ și vor încerca să amâne toate proiectele ce prevăd bani pentru drumurile judeţene din Timiş.

Dus in arest de trupele speciale

Condamnat pentru furt și cu dosar penal pentru conducere fără permis, a fost săltat de trupele speciale de la el de acasă. I s-a întâmplat unui bărbat din Variaș, dat în urmărire.

Etichete:

Anticoruptia, mogulii si revolutia lui Lenin

Lupta cu corupţia din vămi a ajuns la episodul doi. Sau trei, naiba mai ştie. Cum a vrut preşedintele Băsescu şi întreaga opoziţie, tradiţional luptătoare anti-mafia, s-a ajuns la purecatul vămii din portul Constanţa, la alte vămi din interior, în vizor intrând şi un secretar al Ministerului de Interne, ba chiar senatorul democrat Banias, suspectat că ar fi complice la evaziune şi contrabandă cu produse venite din China pe căi maritime.

Eveniment cultural in scop caritabil

Art&Fun cu masteranzii Facultăţii de Economie din Timişoara, în 25 mai, în Piața Unirii, la Cafenea & Club D’arc. Evenimentul începe la ora 12 și va aduna mai multe activităţi artistice: expoziţii de pictură şi fotografie, proiecţie de spoturi publicitare, realizări de caricaturi instant și o sesiune de face-painting.

Paisie Lugojanu, vazut pe Internet: „mate fripte”, „carcotas”si „uneltitor”

Un adevărat război al blogurilor a pornit împotriva episcopului vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei, PS Paisie Lugojanu. Oamenii contestă decizia Sfântului Sinod care a hotărât, vineri, să transfere, „temporar”, dreptul de semnătură al mitropolitului Banatului, ÎPS Nicolae Corneanu, către PS Paisie Lugojeanul.

Top