Stirile din ziua: 2 mai 2011

Concurs pe sest, pentru un nou paroh la Biserica „Sf. Ilie”

Mitropolia Banatului organizează un concurs fulger pentru a aduce încă un preot la Biserica „Sf. Ilie”, unde sunt angajaţi deja patru. Rezultatele concursului desfăşurat în mare taină vor fi aflate cel târziu miercuri. Curios este că noul preot va fi paroh, în locul lui Iulian Cosma, care îşi primeşte astfel pedeapsa.

Recensamant de proba

În toate ţările Uniunii Europene are loc, în 2011, recensământul populaţiei şi al locuinţelor, sub sloganul „Pentru că fiecare contează”. În România va fi organizat în premieră, în perioada 7 – 16 mai, un recensământ de probă.

Seful SRI Alba, retinut de DIICOT

Şeful Direcţiei Judeţene de Informaţii Alba, lt.col. Ioan Tarnu, şi subsomisarul Liviu Schiau de la la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT. Cei doi sunt acuzați că au sprijinit un grup de hoţi de utilaje din UE, valoarea pagubelor fiind de 4,5 milioane de euro.

Etapa cu multe goluri in Liga a IV-a Timis

Ultima etapă din Liga a IV-a Timiş nu a adus nimic nou în economia clasamentului, în afară de jocuri în care s-au marcat multe goluri. Aceleaşi două echipe, Flacăra Făget şi Juventus Pişchia, se bat pentru supremaţia seriei. La fel se întâmplă şi în subsolul clasamentului, unde trei formații par condamnate la retrogradare.

Top