Stirile din ziua: 29 mai 2011

Conflictul de interese – de la „brandul” Ostaficiuc la Elena Udrea

Doamna ANI de la Bucureşti l-a prins cu mâţa în sac pe autointitulatul „brand politic” Constantin Ostaficiuc, pe motiv de conflict de interese. Faptele sunt clare şi nu trebuie foarte mult dezbătute. În calitate de preşedinte al CJ Timiş, Ostaficiuc a semnat un contract prin care a concesionat firmei familiei sale o parcelă a instituţiei pe care o conduce, plus tot felul de facilităţi.

S-a enervat Tabara: nu mai vrea agropesedisti la Bruxelles

Viorel Matei a fost senator PSD, este consilier judeţean din partea aceluiaşi partid şi preşedinte al unei federaţii de asociaţii patronale din agricultura românească. Aparent, omul are viaţă uşoară. Plimbări toată ziua la Bucureşti trimis de fermieri, zboruri la Bruxelles, să-i ţină de urât translatorului plătit de agricultori să ducă mai departe cuvântul cultivatorilor din sectorul vegetal şi crescătorilor de animale din România, hoteluri bune, lume de calitate etc.

Distractie maxima in Drink’s Cabin

Sâmbătă seară, Piaţa Unirii a intrat la apă în adevăratul sens al cuvântului. Ploaia i-a trimis pe timişorenii care veniseră la concertele Skizzo Skills şi Keo fie acasă, fie într-unul din multele localuri din zonă. Cei care au ales să se distreze mai departe în Drink’s Cabine au avut parte de o petrecere pe cinste.

Top