Stirile din ziua: 26 mai 2011

Ostaficiuc: „Ma veti vedea la CJ Timis si in 2012”

Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, va ataca decizia ANI şi este convins că va câştiga procesul. El este acuzat de conflict de interese de către inspectorii de integritate, din cauza unor contracte încredinţate unei firme ai cărei acţionari sunt soţia, fiica şi ginerele său.

Sa se aloce, primesc, dar sa nu le dea nimic de la buget

Consilierii judeţeni ai PSD, PNL si PNTCD au blocat în comisii mai multe proiecte de hotărâre iniţiate de conducerea Consiliului Judeţean Timiş, proiecte legate de construcţia unor drumuri judeţene din alea faine. Decizia extremă a majorităţii CJ vine ca urmare a acordării, de la Ministerul Dezvoltării, a peste 330 de milioane de lei către 40 de primării din Timiş conduse de edili PDL şi o administraţie independentă, iar pentru edilii lor, ai USL şi PNŢCD, doar speranţe într-o viaţă mai bună.

Investeste in oameni – proiect cofinantat din fonduri europene

Proiectul „Consolidarea capacităţii instituţionale a Consorţiului Regional Vest” realizat de Universitatea Politehnica, cu sprijin financiar din partea Uniunii Europene şi a Guvernului României, prin Programul Operaţional Sectorial 2007 – 2013, are ca scop consolidarea competenţelor de acţiune colectivă a membrilor consorţiului, pentru creşterea coeziunii şi eficienţei grupului.

De ce pleaca Nicusor Miut?

Vestea că învechitul şef al Direcţiei Patrimoniu, Nicuşor Miuţ, vrea să plece din primărie a şocat pe multă lume şi din instituţia condusă de Gheorghe Ciuhandu, dar şi din oraş. Pe undeva, demisia sa era anticipată, dovadă că deBanat.ro a scris despre ea încă din luna ianuarie.

Top