Stirile din ziua: 17 septembrie 2011

Poli Timisoara, neputincioasa si la Alba Iulia

Poli Timişoara a mai pierdut două puncte, de această dată în deplasarea de la Alba Iulia, unde a remizat, 1-1, cu Unirea. Fotbaliştii pregătiţi de Valentin Velcea s-au chinuit din nou în faţa unei formaţii modeste, ai cărei jucători s-au adunat sub comanda lui Stelian Gherman cu doar câteva zile de startul sezonului. Vedeta Dorin

BookLand ajunge la Arad

Caravana BookLand ajunge, încet-încet, şi în vestul României. După opririle la Iaşi, Cluj Napoca, Constanţa şi Brăila, caravana se va opri, săptămâna viitoare, la Arad. Timp de cinci zile, iubitorii de carte sunt aşteptaţi la Atrium Mall, în oraşul de pe Mureş, pentru un adevărat răsfăţ literar.

Update: Pasuiti de Enel pana in 15 octombrie!

Că municipalitatea promovează mersul pe jos se ştie. Dar probabil că timişorenii nu vor fi la fel de încântaţi să afle că, de duminică, nu vor mai avea tramvaie şi troileibuze. Restanţele RATT către Enel, care au ajuns la 2,8 milioane de lei, au determinat furnizorul de energie electrică să recurgă la măsuri drastice. UPDATE: Enel a acceptat un nou termen de plata pentru restantele RATT. Tramvaiele si troileibuzele vor circula in continuare, cel putin pana in 15 octombrie.

Nabil Shaath: „Nu vad niciun motiv logic ca America si Israelul sa voteze impotriva noastra”

Palestina va primi recunoaşterea cerută la cea de a 66-a Adunarea Generală ONU din 20 septembrie de la New York. Declaraţia îi aparţine celui de-al doilea om în ierarhia Autorităţii Naţionale Palestiniene (ANP), negociatorul şi consilierul prezidenţial Nabil Shaath, după vizita în România de la finele săptămânii trecute.

Sarbatoare pentru cardiologii timisoreni

Medicii timişoreni aniversează, sâmbătă, două decenii de la prima operaţie pe cord deschis efectuată la Institutul de Boli Cardiovasculare. Cu această ocazie, chirurgi şi medici specialişti de pe trei continente participă la un congres care vrea să dea o perspectivă individualizată progreselor din chirurgia cardiacă.

Retro, la Plai

Clubul Retro a intrat pentru prima dată, în acest an, în legătură cu Festivalul Plai. Petrecăreții sunt așteptați aici după încheierea concertelor în aer liber de la Plai.

Top