Stirile din ziua: 19 septembrie 2011

Fuziunea Politehnica – Medicina e in stand-by

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu a promovat încă o dată ideea unei universităţi metropolitane, luni, la Timişoara. Rectorii primelor două universităţi din România care au anunţat că vor fuziona nu ştiu însă când va fi posibilă această unire, mai ales că, spune reprezentantul Politehnicii, decizia depinde exclusiv de Senatul UMF.

Crapa USL pe motiv de Piedone

Partidul Conservator va merge singur la alegerile locale din 2012. Anunţul a fost făcut luni după-amiază de preşedintele acestei formaţiuni, Daniel Constantin.

Se ingroasa gluma la Aeroportul Timisoara

Compania CarpatAir, care a reclamat comportamentul discreţionar al Aeroportului „Traian Vuia” Timişoara în relaţia cu operatorii de zbor, a avut câştig de cauză şi la Tribunalul Timiş. Săptămâna trecută, Comisia Europeană a cerut explicaţii României pentru practicile aeroportului timişorean, care favorizează o anumită companie.

Johnny Raducanu a murit

Johnny Răducanu, cel mai cunoscut muzician de jazz din România, s-a stins din viata, luni dimineaţă, la vârsta de 79 de ani. Contrabasist, pianist, compozitor, Răducanu a fost unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai acestui gen şi mentorul unor tineri talentaţi.

Propunere: calmante, telefoane mobile si cartele telefonice pentru abonatii lui Poli

Poliştii mai slabi de inimă ar trebui să aibă interzis la jocurile echipei favorite. Acum mai bine de un an, într-o emisiune la un post local de televiziune, Valentin Velcea declara că fotbalul este un sport extrem de greu, care nu poate fi înţeles de orice chibiţ de pe stradă. Mare dreptate a avut antrenorul cu două chixuri în finala Cupei României!

Vasile Medesan, intermediarul din afacerea „bani pentru partid” – baron portocaliu de Varias

Personajul care a intermediat întâlnirea dintre denunţătorul şi omul de afaceri Aurel Grindiş şi şefa ITM Timiş, Cornelia Corescu, este cunoscut ca un om cu o mare putere în zona Variaşului. Lider al filialei locale a PD-L, el deţine o pensiune unde joacă tenis personaje importante precum prefectul Mircea Băcală, deputatul Alin Popoviciu, şeful RAR Timiş, Dorin Cândea, sau adjunctul IPJ Timiş, Florin Bolbos.

Top