Stirile din ziua: 7 septembrie 2011

Fely: „Intotdeauna am stiut ce vreau sa fac si cine vreau sa fiu”

La început a „pus” voci pentru spoturi publicitare, apoi a lucrat cu trupe mai mult sau mai puţin cunoscute. Din 2009 a început să lucreze cu George Hora, care i-a devenit manager. Primul ei single, o colaborare cu Puya, are peste şase milioane de vizualizări pe YouTube, iar concertele ei în cluburile timişorene, alături de Horea Crişovan şi Florin Cvaşa, sunt deja o atracţie majoră pentru public. La 25 de ani, posesoare a unei voci remarcabile, Fely Donose are toate şansele să devină o vedetă de primă mărime. Joi seară o puteţi asculta, din nou, la River Deck.

Grau fara acte confiscat in trafic

Peste 100 de tone de grâu care ar fi trebuit să ajungă pe piaţa neagră au fost confiscate de poliţiştii din Timiş, în urma unei acţiuni comune a ofiţerilor din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, împreună cu comisari ai Gărzii Financiare.

Se pune de o revolta a jucatorilor la Poli Timisoara?

Nimic nu pare să meargă cum trebuie la Poli Timişoara. Jocul echipei lasă de dorit în partide cu formații de mijlocul clasamentului în liga a treia. Motivul pare să fie nu doar lipsa de inspiraţie a lui Valentin Velcea, ci şi realitatea financiară a clubului, care are repercusiuni dure asupra tuturor angajaţilor, inclusiv asupra jucătorilor.

Tricolorii spun „adio” calificarii

Arena Naţională a găzduit marţi seară meciul dintre România şi Franţa, meci din grupa D, contând pentru preliminariile Euro 2012. A fost o remiză albă, însă punctul obţinut nu le permite românilor să mai spere la calificare. Şansele lor au fost spulberate şi de victoria Bosniei.

Top