Stirile din ziua: 18 septembrie 2011

Politehnica a obtinut primele puncte

Handbaliştii alb-violeţi au reuşit, abia în a treia etapă, prima victorie din noul sezon. După două înfrângeri suferite până acum (acasă cu Polieştiul şi în deplasare la Târgu-Jiu), Poli a reuşit să se impună, la limită, în faţa Universităţii Cluj.

Anastasia Sandu a cantat la Symphony Cafe

Seară agreabilă la Symphony Cafe, unde a avut loc un nou concert al frumoasei Anastasia Sanda, acompaniată de Călin Lupu. Tânăra care cochetează şi cu modellingul i-a surprins într-un mod foarte plăcut pe cei care au venit în localul din Bastion.

PD-L Timis, intre ciocanul Boc si nicovala DNA

Preşedintele PD-L, Emil Boc, a anunţat – poate în pripă, poate nu – în urmă cu câteva zile, că va declanşa o anchetă internă în PD-L Timiş, cu scopul de-a clarifica modalitatea finanţării organizaţiei. Decizia a fost luată în urma operaţiunii „Bani pentru partid”, care a condus la arestarea şefei ITM Timiş, Cornelia Corescu.

Finantarea sistemelor logistice intermodale

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Transport” din cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii a lansat în iunie 2011 instrucţiunile privind completarea, depunerea, evaluarea şi aprobarea cererilor de finanţare din cadrul Programului Operaţiomal Sectorial „Transport”, Axa Prioritară 3 – Modernizarea sectorului de transport în scopul îmbunătăţirii protecţiei mediului, a sănătăţii umane si a siguranţei pasagerilor, Domeniul major de intervenţie 3.1 – Promovarea transportului intermodal.

Top