Stirile din ziua: 14 septembrie 2011

De ce tace PD-L Timis?

Nu de o zi, două, ci de câteva luni, PD-L Timiş tace. Şi tace adânc, profund, mai să crezi că e un semn de înţelepciune. Nici conferinţe de presă, nici declaraţii ale unor lideri, nimic. Am înţeles, a fost vară, concedii, dar au trecut şi acestea. Şi tot nimic. Nu-l punem aici la socoteală pe măscăriciul de serviciu al televiziunilor „moguleşti”, Alin Popoviciu.

Cornelia Corescu, ridicata de DNA

Şefa Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, Cornelia Corescu, a fost ridicată miercuri dimineață de procurorii DNA şi dusă la audieri. Din primele informații, se pare că şefa instituţiei este anchetată într-un dosar de corupţie. Surse din ITM confirmă faptul că percheziţiile au loc în biroul Corneliei Corescu şi în ale altor două compartimente din instituţie, Relaţii Contractuale şi Securitate în Muncă. Aceleași surse spun că șefa ITM este acuzată de luare de mită în formă continuată și abuz in serviciu contra intereselor private.

Firma cu “bebelusul gay” e protejata, in continuare, de primarie

În urmă cu patru luni, un panou publicitar amplasat într-unul dintre cele mai vizibile locuri din oraş îi oripila la maximum pe timişoreni. Panoul reprezenta un bebeluş care purta o brăţară de identificare pe care scria „homosexual”. În urma scandalului, firma care administrează panourile a retras afişul. Zarva creată a pus însă din nou pe tapet un mai vechi subiect, şi anume publicitatea stradală.

Top