Stirile din ziua: 25 septembrie 2011

Robu cere demisia ministrului de Externe

Candidatul USL la Primăria Timişoarei, Nicolae Robu, cere demisia lui Teodor Baconschi, ministrul de Externe al României. Senatorul liberal crede că acesta este principalul vinovat şi ar trebui să plătească pentru amânarea deciziei de aderare a ţării noastre la spaţiul Schengen.

Vasile Avram, arestat 29 de zile pentru mita

Tribunalul Bucureşti a admis, duminică, cererea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă a şefului Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Vasile Avram, şi a omului de afaceri Sorin Ţerbea. Cei doi au primit mandate de arestare pentru 29 de zile.

Seful arbitrilor risca puscaria!

Preşedintele CCA Vasile Avram şi Sorin Ţerbea, apropiat al clubului FCM Târgu Mureş, au fost reţinuţi, sâmbătă, 24 de ore de procurorii DNA, pentru fapte de corupţie. Șeful arbitrilor este cercetare pentru luare de mită și va afla duminică dacă va fi arestat pentru 29 de zile.

Nu pleaca cainele din macelarie si nici “Antena” din USL

Lume disperată pe străzi, plângând de sălta cămeșa pe dânsa după anunțul Partidului Conservator “Antena 3” de a participa de unul singur la alegerile locale de anul viitor. Îmi și imaginam cum în sediile PNL din toată țara liberalii își tăiau venele pe lung, gândind pesemne că viață e o deșertăciune fără Partidul Conservator în Alianța de Centru Dreapta.

Top