Stirile din ziua: 21 septembrie 2011

Poli merge mai departe in Cupa Romaniei/FOTO

Poli a trecut în faza următoare a Cupei României, după ce a învins, pe teren propriu, cu 2-0, pe Ceahlăul Piatra Neamţ. Golurile au purtat semnătura lui Goga, anunţat marţi ca şi plecat în ograda Stelei, respectiv Curtean. CS Mioveni, U Cluj şi Sportul Studenţesc, echipă de primă ligă la fel ca şi Ceahlăul, au părăsit şi ele competiţia.

Justitia ia la misto referendumul

Hotărârea de consiliu judeţean prin care un referendum privind desfiinţarea judeţului Timiş ar fi trebuit să aibă loc pe 18 septembrie 2011 este tratată în bătaie de joc de justiţia din Timişoara. Prefectura a atacat hotărârea în contencios, iar procesul va avea loc… în 6 aprilie 2012!

Alin Popoviciu vs. sindicalisti in batalia pentru Ape

În câteva zile, demisia lui Titu Bojin din funcţia de director al Apelor Române devine efectivă. Postul este extrem de râvnit, dar cel pentru care se pregăteşte terenul a stârnit deja reacţii adverse. Sprijinit, se pare, doar de deputatul Alin Popoviciu, Tudor Ştefan nu are calificarea necesară. Sindicaliştii ameninţă deja cu procesele.

Festivalul rachiului, la Sampetru Mare

Un pahar de rachiu este oricând bine venit. Asta o ştiu şi timişenii comuna Sâmpetru Mare, care s-au decis să organizeze, sâmbătă, un eveniment în care rolul principal va fi deţinut de rachiu. Este vorba despre o idee comună, care va fi pusă în practică de primăria din Sâmpetru Mare, Uniunea Sârbilor din România şi câţiva sponsori locali.

Senzational! Domnu’ Dan vine la Timisoara dupa sfarsitul lumii

În sfârşit, are şi UNPR de cine să râdă! Când credeai că pe scena politică nu poate să apară o formaţiune mai caraghioasă decât Uniunea intereselor imobiliare ale generalului de intendenţă Oprea, hop!, Justiţia a dat undă verde partidului-televizor condus de „senzaţionalul” Dan Diaconescu. Probabil că numai asta mai lipsea eşichierului politic românesc pentru ca lucrurile să fie duse dincolo de orice limite.

Top